Ако и вие имате такъв проблем, ето какво е решението:

...
Ако и вие имате такъв проблем, ето какво е решението:
Коментари Харесай

Страшен цирей не ми даваше мира: Изкарах късмет, че съседката ми каза този народен лек и вече всичко е наред

Ако и вие имате подобен проблем, ето какво е решението: От сурово яйце се взема жълтъка и се поставя на памук. Вечер жълтъка се слага на цирея и се завързва крепко да не падне.
Повтаря се всяка вечер до излекуване. Запарва се ленено брашно в гореща вода.
Прави се на гъста каша която се разстила върху марля. Поставя се върху циреят за 20 минути след което се подменя с нова няколко пъти дневно. Повтаря се до цялостното изцеление на цирея.
За циреи на опашната кост.

Взема се пакетче ленено семе и се смила с кафемелачка. Смесва се с малко прясно мляко и се поставя на цирея- топло търпимо.
Сменя се когато изстине, и се прави по този начин, до момента в който циреят пробие. След това се взема една електрическа крушка стъклото на която се смила на брашно. Към смляното се прибавя лична плюнка с която се прави питка и се поставя върху цирея с цел да извади корена му. Тази рецепта е употребена и след нейното използване циреи по тялото не е имало
Тази рецепта доста сполучливо лекува циреи, загнойване към ноктите кожички от маникюр и други такива. Настъргва се една чаена лъжичка елементарен сапун, може и домакински прибавят се 2 или 3 капки олио и малко белтък едвам стане гъста кашичка.

За задачата можем неведнъж да се употребява едно яйце на което се пробива отвор от двете страни с дебела игла. Но би трябвало да се държи в хладилника да не се скапе. С помоща на памук или марля се постанова мястото на възпалението с кашата, бинтова се или се превързва с пластир. Обичайно това средство работи още от първата вечер. Изтегля гнойта и пробива раната. При потребност лекуването се повтаря с нова превръзка. Прави се обаче нова примес тъй като първата се втвърдява.
Инфо: Брадва

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР