Ако и останалите около 250 делегати бяха успели да участват,

...
Ако и останалите около 250 делегати бяха успели да участват,
Коментари Харесай

Атанас Зафиров пред БНТ: Резултатът от конгреса на БСП е напълно очакван

Ако и останалите към 250 делегати бяха съумели да вземат участие, резултатът с който конгресът не рие оставката а госпожа Нинова щеше да бъде още по-внушителен, което ясно демонстрира настроенията в партията, а именно-пълна поддръжка за госпожа Нинова и водената от нея политика, съобщи Атанас Зафиров от Българска социалистическа партия пред Българска национална телевизия след конгреса на партията.

Днешното съвещание е посочило, че Българска социалистическа партия е партия,в която могат да се чуят всевъзможни отзиви, само че когато бъде взето решение, то би трябвало да бъде признато и изпълнявано от всички, сподели още Зафиров.

" Резултатът е изцяло предстоящ ", добави той

Председателят на партията е заложил идната огромна политическа цел - спечелването на идващите локални избори. На първо място обаче за Българска социалистическа партия е интензивно присъединяване в ръководството.

Позицията на комисията по защита по отношение на НАТО, е че това е най-рутинна процедура по реализиране на Air Policing и с помощта на нея българските въоръжени сили е могат да извършват още по-добре отговорностите си

" България е предан член на НАТО, Българска социалистическа партия удостовери това решение преди много години. Също е значимо да се каже, че България е суверенна страна и никой няма право да постанова на България външни решения "
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР