Ако хората се приберат от площадите и улиците, защото им

...
Ако хората се приберат от площадите и улиците, защото им
Коментари Харесай

Арман Бабикян към събеседника си в студиото: Ама защо сте толкова агресивен?

Ако хората се приберат от площадите и улиците, тъй като им е станало студено поради малко вятър, тогава нали разбирате каква им е мотивацията. Това показа в ефира на Нова телевизия анализаторът Александър Владимиров от Института за дясна политика във връзка митингите в страната против държавното управление.

,,Хубаво е във всяко едно демократично общество да има свободно изложение на мнение и е значимо всички политици да знаят, че грешките им са с дребен толеранс от обществото'', уточни още той.

По думите му настоящето държавно управление е законно определено на демократични избори, които са били извършени от длъжностен кабинет, назначен от президента Румен Радев, което съгласно него не е без значение.

Ето част от платените от Божков мутри на митинга

Има хора, които имат съответни и аргументирани претенции, само че има и такива, които не знаят за какво въобще са на площада, добави Владимиров.

Събеседник в студиото на анализатора беше и един от уредниците на митинга в София Арман Бабикян, който изрази мнението, че "повечето хора излизат да стачкуват от злоба, тъй като не могат да преживеят триумфите на ръководството ".

,,На площадата са лумпени и тулупи, ние сме нискокачествена биомаса'', вметна още Бабикян.



Александър Владимиров по време на изявлението (Кадър: Нова телевизия)

По време на изявлението Владимиров го прикани да изостави иронията и да бъде малко по-сериозен, при което Бабикян попита събеседника си за какво се държи толкоз нападателно.

Това е мир и обич, за какво сте толкоз нападателен, попита сякаш сюрпризиран Бабикян.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР