Ако хората, поръчали и отровили бившия руски шпионин Сергей Скрипал,

...
Ако хората, поръчали и отровили бившия руски шпионин Сергей Скрипал,
Коментари Харесай

Борисов за Скрипал: Тези случаи не са това, което изглежда

Ако хората, поръчали и отровили някогашния съветски разузнавач Сергей Скрипал, не бъдат хванати, могат да загинат хиляди. Това съобщи министър председателят Бойко Борисов преди началото на съвещанието на Европейския съвет в Брюксел.

" Доста години съм се занимавал с престъпни закононарушения и нормално тези случаи не са това, което наподобява " , разяснява министър председателят изострените връзки сред Лондон и Москва .

" Това вещество може да бъде пуснато в метро, във вентилационни съоръжения, спортни зали - могат да загинат хиляди ", изясни Борисов и добави, че ще моли пред европейските водачи да се вложи всичко допустимо за разкриването на виновниците за това закононарушение. По думите на премиера виновниците би трябвало да понесат цялата суровост на интернационалните правни актове.

 Русия се бъзика: Еркюл Поаро би трябвало да позволи мистерията с отравянето на Скрипал
Русия се бъзика: Еркюл Поаро би трябвало да позволи мистерията с отравянето на Скрипал

Руското посолство във Англия взе на майтап британците

Борисов разяснява и връзките Европейски Съюз - Турция в навечерието на неофициалната среща на върха, която ще се организира във Варна на 26 март , понеделник. Министър-председателят сподели, че подготовката за провеждането на срещата върви с цялостна мощ. Всички очаквали доста от страната ни.

Борисов акцентира, че това е една от последните благоприятни условия Европейски Съюз и Турция да останат в разговор. " Всички имат очаквания, че с разговор можем да реализираме единодушие. Аз съм си сложил една единствена цел - продължаването на съглашението за мигрантите ", изясни той и акцентира, че разплащанията сред Европейски Съюз и Турция по съглашението би трябвало да бъдат осъществени.

Борисов изрази и очакване за позитивно развиване на връзките сред Съединени американски щати и Европейски Съюз по комерсиалните въпроси .

 Борисов: Всички знаем, че Турция няма да се причисли към Европейски Съюз
Борисов: Всички знаем, че Турция няма да се причисли към Европейски Съюз

С инфраструктура Борисов прави нещо положително от " барутния погреб " Балкани
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР