Ако Хабиб Нурмагомедов и Конър Макгрегър отново се сблъскат, Джон

...
Ако Хабиб Нурмагомедов и Конър Макгрегър отново се сблъскат, Джон
Коментари Харесай

Джон Джоунс залага на Хабиб при евентуален реванш с Конър


Ако Хабиб Нурмагомедов и Конър Макгрегър още веднъж се сблъскат, Джон Джоунс има вяра, че „ Орелът “ още веднъж ще надделее.

Нурмагомедов против Макгрегър се състоя през октомври 2018 година. Хабиб завоюва посредством събмишън в четвъртия рунд и сполучливо отбрани купата си в леката категория на UFC. Тяхната борба бе извънредно доходоносно и гледано събитие по целия свят. Шефът на UFC Дейна Уайт съобщи, че желае да резервира реванш.

Шампионът в полу-тежката категория Джон Джоунс описа пред кореспонденти своята позиция за евентуалния втори дуел сред Нурмагомедов и Макгрегър:

„ Обикновено не залагам против борци. “, сподели Джоунс. „ Борците имат силата да диктуват къде ще се води дуелът - дали ще е страйкинг мач или дали ще има тейкдаун и борбата ще се трансформира в джиу джицу битка. Мисля, че картите постоянно ще в ръцете на Хабиб. Conor несъмнено има късмет. Но в случай че би трябвало да заложа пари, несъмнено щях да заложа на Хабиб. "

Нурмагомедов има пред себе си доста съществено тестване, което се споделя Тони Фъргюсън. Двамата ще се бият на 18 април в основното събитие на UFC 249. Домакин ще бъде Barclays Center в Бруклин, Ню Йорк.

Самият Джоунс защитити своята купата този уикенд. Двамата с Доминик Рейес направиха неповторим пердах, който бе сложен за оценяване. В последна сметка съдиите отсъдиха победа за Джоунс посредством единомислещо съдийско решение.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР