Ако гражданите не вземат решение тогава институциите продължават напред. В

...
Ако гражданите не вземат решение тогава институциите продължават напред. В
Коментари Харесай

Заев: Изпълних своя дълг, сега гражданите решават

Ако жителите не вземат решение тогава институциите не престават напред. В този смисъл не бих желал да допускам по какъв начин ще гласоподава Народното събрание. Възможно е всички 120 депутати да гласоподават " за " или " срещу ", или пък да бъдат разграничени. Това е развой, който ще следим.
Това сподели македонският министър председател Зоран Заев в отговор на въпроса какво ще стане, в случай че по време на референдума на 30-ти септември не бъде доближат нужният % от дали своят вот с цел да може допитването да бъде законно.
Заев още веднъж изрази убеждението, че " ще бъде реализиран нужният % и че голямото болшинство от жителите ще гласоподават " за ", тъй като не може да има по-добър Договор с Гърция от настоящия ".
Имаме отлична и неповторима опция, която би трябвало да използваме. Ние политиците направихме нужното, взехме решенията без да знаем по какъв начин ще завърши този развой. Като министър председател имам мандат до 2020 година, само че той може да завърши и на 30-ти септември.Но, аз съм тук с цел да взимам решения. Аз взех това решение и съм признателен на държавното управление и на Народното събрание, че поддържаха това решение ", сподели още Заев.
Според него " референдумът е върха на демокрацията, единствено в случай че се извърши гражданският дълг пред родината и се взе участие във вота ".
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР