Ако говорим за последните години на местните избори през 2003

...
Ако говорим за последните години на местните избори през 2003
Коментари Харесай

Бунак си, ако гледаш порно от компютър, който се следи

Ако приказваме за последните години на локалните избори през 2003 г недействителните гласове бяха един млн. и 150 хиляди. Следваха две хубави години и най-после през 2015 година имаме скок - 14 и 15 %. Още не знаем какво се е случило. Това сподели по БТВ Михаил Константинов от „ Информационно обслужване “ за срещата с президента Румен Радев.

Моят и на президента погледите ни са правилни. Първите избори, които ни предстоят са парламентарни. При тях се вършат два избора. Там машинното гласоподаване сме го виждали. Ако се направи хубава акция и хората се научат по какъв начин да гласуват-да опитаме. Не желая да излизам като назадничав експерт, само че няма такова нещо по света. Има още едно нещо-доверието. Ако някой креслива група каже, че изборите са хакнати, доверието отпътува. Жалбите на тези избори са два пъти по-малки от предходните. Т. е провели са се два пъти по-добре.

Срещата при президента беше доста потребна. Изпълнителната власт ще е добре осведомена за това, което се сподели. Може да създадем различен дизайн на бюлетината за общински съветници. Имаме време да създадем разбор.

Ние работим единствено с лицензиран програмен продукт. Нелицензиран програмен продукт при нас няма. А дали някой е влизал по уеб сайтове, евентуално не. Човек би трябвало да е огромен глупак, да гледа порно от компютър, който се следи. Нека да си гледа порно от у дома.

В средата на 2021 година ще има избори. Новите играчи стоят по един-два сезона на сцената и след това си отиват.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР