Ако говорим за последните години на местните избори през 2003

...
Ако говорим за последните години на местните избори през 2003
Коментари Харесай

М. Константинов: Бунак си, ако гледаш порно от компютър, който се следи

Ако приказваме за последните години на локалните избори през 2003 г недействителните гласове бяха един млн. и 150 хиляди. Следваха две хубави години и най-после през 2015 година имаме скок - 14 и 15 %. Още не знаем какво се е случило. Това сподели по БТВ Михаил Константинов от „ Информационно обслужване “ за срещата с президента Румен Радев.
Моят и на президента погледите ни са правилни. Първите избори, които ни предстоят са парламентарни. При тях се вършат два избора. Там машинното гласоподаване сме го виждали. Ако се направи хубава акция и хората се научат по какъв начин да гласуват-да опитаме. Не желая да излизам като назадничав експерт, само че няма такова нещо по света. Има още едно нещо-доверието. Ако някой креслива група каже, че изборите са хакнати, доверието отпътува. Жалбите на тези избори са два пъти по-малки от предходните. Т. е провели са се два пъти по-добре.

Срещата при президента беше доста потребна. Изпълнителната власт ще е добре осведомена за това, което се сподели. Може да създадем различен дизайн на бюлетината за общински съветници. Имаме време да създадем разбор.

Ние работим единствено с лицензиран програмен продукт. Нелицензиран програмен продукт при нас няма. А дали някой е влизал по уеб сайтове, евентуално не. Човек би трябвало да е огромен глупак, да гледа порно от компютър, който се следи. Нека да си гледа порно от у дома.

В средата на 2021 година ще има избори. Новите играчи стоят по един-два сезона на сцената и след това си отиват.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР