Ако говорим за „класически секс пози“, мисионерската поза със сигурност

...
Ако говорим за „класически секс пози“, мисионерската поза със сигурност
Коментари Харесай

Как може да разнообразите мисионерската поза?

Ако приказваме за „ типичен секс пози “, мисионерската поза сигурно се подрежда преди всичко. Всъщност наименованието ѝ е обвързвано с обстоятелството, че в миналото християнските мисионери са обяснявали, че това е „ най-благочестивия “ метод за правене секс. В последните години мисионерската поза е одобрявана за прекомерно скучна от някои хора, тъй като в нея липсва досетливост. Всъщност с малко въображение мисионерската поза може да бъде разнообразяваща и в действителност потребна за половия живот на сътрудниците, написа rozali.com.
Какви са преимуществата на мисионерската поза?
По-голяма фамилиарност: За разлика от доста други секс пози, мисионерската усилва интимния контакт сред дамата и мъжа. Тази секс поза разрешава непрекъснат зрителен контакт, целувки, глезене, говорене или просто да се наслаждавате на лицето на своя сътрудник по време на секс. мисионерската поза дава късмет в действителност да видите своята половинка. Телата са в извънредно непосредствен контакт, което също ускорява интимността.

Изразходване на по-малко сила: Мисионерската поза е чудесна за секс, когато сте изтощени след дългия ден, само че въпреки всичко желаете да се свържете с колегата си и да изпитате наслаждение. За нея се изразходва по-малко сила, което е доста скъпо в случаите, когато силата ви по този начин или другояче е по-малко. Не всеки ден е моментът за пробни пози, подобаващи за спортисти.

Фокус наслаждение: Ако имате интерес към тантричния секс, мисионерската поза е подобаваща за вас. За този тип секс е значимо най-много сливането и удоволствието на сътрудниците. Дългият контакт с кожата и продължителният зрителен контакт подкрепят свързването по време на тантра.
Как може да разнообразите мисионерската поза?
Стимулация на клитора: По време на мисионерската поза мъжът може да достави в допълнение наслаждение на дамата, като подтиква и нейния клитор. Това може да се случи с придвижвания, с които цялото тяло се реалокира малко по-нагоре и се подтиква клитора. Притискането на срамната кост несъмнено ще ускори женското наслаждение и е причина за по-силен оргазъм.

Рамо до рамо: Разнообразете мисионерската поза, като измененията позициите на телата. Вместо нормалното – дамата е изпод, а мъжът от горната страна, застанете един до друг, само че с лице един към различен. Имате смяна, само че и се възползвате от изгодите на класическата мисионерска поза.

Повдигнете бедрата: Повдигането на бедрата, да вземем за пример благодарение на възглавница, може в действителност да има значение. Осигуряването на по-дълбоко навлизане и идеалния ъгъл за него, може да промени чувствата на дамата и да подтикват разнообразни ерогенни зони. Експериментирайте с друг ъгъл на навлизане за разнородни преживявания.

Стимулиране на ерогенните зони: Мисионерската поза не се свежда единствено до навлизане. Ръцете на дамата са изцяло свободни и може да ги употребява за стимулиране на други ерогенни зони на мъжа. Какви са те – зависи от колегата и неговите желания. Не забравяйте и секси думите, с които може в допълнение да увеличите възбудата и удоволствието.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР