Ако господин Петков и господин Пеевски решат да направят правителство,

...
Ако господин Петков и господин Пеевски решат да направят правителство,
Коментари Харесай

Борисов: Ако Петков и Пеевски направят правителство, ще бъдем една нелоша опозиция

Ако господин Петков и господин Пеевски решат да създадат държавно управление, тъй като аз единствено с Движение за права и свободи няма да направя държавно управление, ще бъдем една нелоша съпротива, сподели водачът на ГЕРБ Бойко Борисов в коридорите на Народното събрание. 

За оставката на основния секретар на Министерство на вътрешните работи Живко Коцев, Бойко Борисов разяснява, че няма визия какви са аргументите. " Имал е постоянно моята поддръжка ", акцентира Борисов.

Лидерът на ГЕРБ даде своя отговор и на въпроса за какво се стигна до потребността от следващо служебно държавно управление и предварителни избори за парламент.

" Водихме договаряния, в които за четирима министри имаше спор от наша страна – Йоловски, Василев, Тагарев и Радев. Вчера демонстрирах на Лорер есемес от Асен Василев, в който ми споделя, че е на линия да приказваме. Той пристигна. Пред мен стоеше листа с министрите. Дебело подчертах, че Асен Василев остава. Собственоръчно на мястото на Христо Гаджев написах Тагарев, на мястото на Жечо Станков написах Румен Радев. Ако отговорът за това държавно управление е " да ", по какъв начин ще се разправям с ГЕРБ е моя работа. Казаха, че желаят Калин Стоянов да бъде махнат. След това имаше две срещи на Габриел с Денков, на които казахме, че не отстъпваме нито за Ивелина Дундакова, нито за Румяна Бачварова. Заради един министър отидохме на избори ", подерта Борисов. 

Той уточни, че е подкрепял 9 месеца това, което е предложил Христо Иванов и му имал доверие. " Той сподели, че желае да отиде в ЕНП. Искам да му кажа, че принадлежността към едно от европейските фамилии изисква да водиш и такава политика ", сподели още Борисов.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР