Ако гласуват за Мария Габриел като зам.-председател на ЕНП, би

...
Ако гласуват за Мария Габриел като зам.-председател на ЕНП, би
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Изборът на Мария Габриел за зам.-председател на ЕНП би било още едно признание за България

Ако гласоподават за Мария Габриел като зам.-председател на ЕНП, би било следващо самопризнание на България и за нашата партия. Това сподели министър председателят Бойко Борисов пред публицисти в Загреб, съобщи „ Фокус “.

Бойко Борисов даде своя глас за еврокомисар Мария Габриел, която е номинирана за поста зам.- ръководител на Европейската национална партия. Очакванията са тя да получи огромна поддръжка и да заеме една от десетте заместнически позиции в партията.

След гласуването министър председателят отпътува назад към България.Резултатите от вота ще са ясни в ранния следобяд.

" Подкрепих кандидатурата на Mariya Gabriel за заместник-председател на EPP - European People`s Party Тя е извънредно подобаваща за поста и съм сигурен, че с нейните качества ще помогне на партията и на Европа. Подкрепата на сътрудниците за кандидатурата ѝ ще бъде следващото огромно самопризнание както за България, по този начин и за ГЕРБ. Пожелавам триумф на Мария! ", написа министър председателят във Facebook.

Бойко Борисов уточни, че новоизбраният ръководител на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен е показала Мария Габриел на вчерашната среща в Загреб с такава наслада, че работи с нашия еврокомисар по такива значими и съвременни тематики като образованието, плана „ Еразъм “, младежта, спорта и културата – всичко, което България е желала да получи.

„ Видяхме насладата на всички водачи, които бяха тук. Тя заема едно доста високо място. Ако гласоподават за нея като зам.-председател на ЕНП, би било едно следващо самопризнание на България и за нашата партия. След като Кристалина Георгиева стана президент на Международния валутен фонд, затворихме устите на доста хора. Вчерашното документално известие на уеб страницата на Държавния департамент на Съединени американски щати, което споделя всичко и опровергава всички неистини “, сподели още той. /focus-news.net
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР