Ако едно време разводът е бил нещо рядко срещано, то

...
Ако едно време разводът е бил нещо рядко срещано, то
Коментари Харесай

Задайте тези 4 въпроса на своя разведен обожател

Ако едно време разводът е бил нещо рядко срещано, то през днешния ден е постоянно събитие. Някои от нас обаче въпреки всичко се замислят за това какъв „ багаж “ от предишното си влачи кавалерът им и се съмняват дали си заслужава да се сближат с него. Затова добре ще е да зададете няколко въпроса, преди да започнете връзка. Отговорите ще ви покажат с какъв човек си имате работа и дали той ви подхожда. Направените заключения, поправените неточности и зачетените ползи на другия ще създадат избора ви умишлен, а връзката ви здрава.

Колко пъти е бил женен
Ако кавалерът ви към този момент се е женил преди, това е добър знак. Ако обаче го е правил прекалено много пъти, бъдете нащрек. Не се тормозете да питате – узнайте аргументите за женитбите и разводите му, изслушайте мнението му, анализирайте позицията му. Ако всичко ви се коства обикновено и разумно, можете самоуверено да минете на последващо равнище в връзките си.

Каква е повода за развода
Не се нахвърляйте на мъжа с обстоен разпит, изключително в случай че се познавате неотдавна. Това не е най-приятната тематика за диалог, а и на първи срещи той надали ще ви опише цялата истина. Ако обаче усещате, че връзките ви се развиват и получават сериозен темперамент, би трябвало да повдигнете въпроса и внимателно да подпитате за аргументите за развода. Възможно е мъжът да ви опише за предходната си връзка от преференциална за него позиция, само че главната причина е определяща. Бракът му може да е завършил поради преждевременно решение, некадърност да се разбере с половинката си или пък поради невярност. В сходен прям диалог могат да изскочат и моменти, които да са определящи за взаимното ви бъдеще – да вземем за пример в случай че причина за развода е било нежеланието на мъжа да има деца.

Отзиви за предходната му връзка
Важен индикатор е по какъв начин приказва мъжът за предходната си връзка и за някогашната си жена. Той може да се покаже като заслужен мъж, отнасящ се с почитание към предишното си и към дамата, която в миналото е обичал. Ако обаче отзивите му са постоянно негативни, това е доста неприятен знак. Ако и вашата връзка с него не потръгне, чака ви същият сюжет.

Каква връзка поддържа той с децата си от предишния си брак
Общуването с децата е извънредно значим индикатор. Обърнете внимание какъв брой постоянно се вижда мъжът с децата си, дали желае да прекарва време с тях, дали ги взима през уикенда, дали ги води на море, дали въобще взе участие в живота им. Той заплаща ли прехрана, оказва помощ ли на фамилията си при потребност? Участието му в живота на децата му може да не ви харесва, само че то несъмнено е добър знак. От всичките отговори на мъжа ще разберете какви са полезностите му в живота и какво можете да очаквате от него, в случай че започнете сериозна връзка. Няма причина да се плашите от това, че кавалерът ви е разведен. Мъжете постоянно се женят под въздействие на краткотрайни страсти или под натиска на партньорката. По предписание сходни бракове не устоят дълго и разводът не е индикатор, че господинът е нечестен или лекомислен. След като зададете всичките гореспоменати въпроси, ще можете да си извършите нужните заключения и да решите дали си заслужава да започнете връзка с този човек или не.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР