Ако една снимка е колкото хиляда думи, то колко е

...
Ако една снимка е колкото хиляда думи, то колко е
Коментари Харесай

5 грешни убеждения за видео маркетинга

Ако една фотография е колкото хиляда думи, то какъв брой е едно видео? Около 2 милиарда консуматори посещават YouTube всеки месец, затрупани от наличие, в това число и вашето. Ако желаете да бъдете видяни, обърнете внимание на тези пет неверни убеждения.

1. Можете да извършите едно видео и след това да го забравите

Видеото е средството, което употребявате, с цел да изградите взаимоотношения с клиентите си. Няма по-добър метод да им кажете нещо ново и друго. Помислете си за основаване на серия видеа, поставящи даден проблем, или обясняващи нещо увлекателно. Снимайте и самите себе си, с цел да създадете още по-приятелски облик на марката.

2. Кажете това, което желаете да кажете

Видеата демонстрират тъкмо това, което сте пред света във всеки един миг, в който се появявате на тях. Истината е във всеки електрон, който се изпраща по жицата, по въздуха и в нечий смарт телефон. Трябва да разберете кои сте, да го приемете и да обмислите кои са качествата, които желаете да споделите пред света, преди някой да натисне бутона за записване. Практикувайте доста. Ще ви се отплати.

3. Видеото е чудесна форма на маркетинг

Гледанията в YouTube, Фейсбук и Instagram понижават. Превръщането на печатни хрумвания във видео освен е неефективно – то е губещо. Не опитвайте да копирате други хора и се пазете от „ положителните практики “. Те нямат значение за изобретателно начинание като видеото. Освен техническото качество, нищо друго не е значимо.

Бъдете занимателни и забавни. Безброй YouTube звезди промотират артикули. Най-успешният метод да употребявате видео маркетинга е с непрекъснато проявление на положителни хрумвания. Това основава доверие.

4. Рекламата е най-хубавият метод за потребление на видео

Рекламите биват пренебрегнати. Слагайте преди всичко аудиториите. С видеата си решавайте проблемите им, и те ще ви поканят в своя свят, вместо да ви изключат от него толкоз бързо, колкото могат да реалокират пръста си по екрана.

5. Видеата са скъпи

Цената за видеата фрапантно спадна. Да, можете да похарчите хиляди, само че не е нужно. Инвестирайте в добър микрофон, уебкамера и положително LED осветяване. Можете да създадете на ниска цена видео студио за вашия бизнес вкъщи.

По материал на Inc.com, създател: Габриела Беличовска
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР