Ако един добре надарен мъж, преследва със сексуални намерения една

...
Ако един добре надарен мъж, преследва със сексуални намерения една
Коментари Харесай

Д-р Ненков за Радев: Ако те преследва надарен мъж да те изнасили - отдай му се!

" Ако един добре талантлив мъж, преследва със полови планове една жена в тъмния парк, президентът Радев ще каже стой да тичаш и му се отдай ли, с цел да приключат тези писъци, това ли е? Или като мъж ще застане на защитната линия против нападната или нападнатия. " Така разяснява видният зевзек и някогашен здравен министър Мирослав Ненков словесните полюции на президента на републиката.

" Според мен той незабавно би трябвало да смени индивида, който му написа речите. Това е човек, който живее някъде през 60-те години на XX в., във времето на развития социализъм ", добави докторът.

" Искам да се върна и малко обратно. На срещата със Зеленски мен ме беше малко позор от нашия президент, обединителя. Това беше ужасяваща среща. По-малка вреда щеше да понесе Радев, в случай че не беше приел тази среща. Върхът на тази безогледна съветска безочливост, изявлението на нашия президент, че Украйна е настояла за тази война, аз нямам думи да изразя възмущението си по тази причина. Дори и най-бесните ястреби, които се добират до националните медии, защитаващи съветската експанзия в Украйна, на никой от тях дори не му е пристигнало мислено да каже, че Украйна упорства за войната. "

" Зеленски ни потупа по рамото. Той от един комедиен артист се трансформира в международен водач. В нашето малко по-просташко схващане, тукашното, индивидът, който разсмива другите е комендиант, майтапчия, не можеш да го възприемеш съществено, а в действителност е доста по-трудно да разсмееш някой, в сравнение с да го разплачеш. Можеш да разплачев незабавно, всеки с един пестник, само че да го накраш да се смее е доста по-трудно. Това обаче е друга тематика. "
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР