Ако е приключил бит пазара, кабинета на Асен Василев не

...
Ако е приключил бит пазара, кабинета на Асен Василев не
Коментари Харесай

Василев и Петков - две лица на една монета, според Халил Летифов

" Ако е завършил обичай пазара, кабинета на Асен Василев не би трябвало да събере нужната поддръжка. Василев и Петков са двете лица на една монета. " Това съобщи в ефира на БиТиВи депутатът от Движение за права и свободи Халил Летифов. По думите му не се чака да има промени в състава на препоръчаното държавно управление.

Според Летифов огромната неточност на Продължаваме промяната е неналичието на връзка с другите политически сили . Нямаше разговор с партиите, единствено с определите народни представители, които бяха избрани за " смели ", добави той.

Именно поради това метода на Кирил Петков и Асен Василев беше жертван на неуспех, безапелационен бе депутатът от Движение за права и свободи.

Летифов съобщи, че макар обстоятелството, че Движение за права и свободи е в съпротива, партията е отворена към разговор.

Народнията представител съобщи, че порочния модел на ръководство би трябвало да бъде заменен. Решението за това са предварителните избори, добави той.

Летифов разяснява и тематиката, че. По думите му щом се спомене името на почетния ръководител на Движение за права и свободи, значи наближават избори. Всички употребяват Доган, с цел да си покачат рейтинга, сподели още той.
 Часове до развръзката за държавното управление на Асен Василев
Часове до развръзката за държавното управление на Асен Василев

Кирил Петков ще взе участие и в новия кабинет на " Продължаваме промяната "
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР