Ако е онова време от годината в края на октомври

...
Ако е онова време от годината в края на октомври
Коментари Харесай

Кралицата на Хелоуин: 10-те най-добри костюми на Хайди Клум

Ако е това време от годината в края на октомври и видите по улиците да вървят вещици и върколаци, не се плашете. Хелоуин е! Независимо дали обичате да го празнувате или не, хелоуинските костюми приковават вниманието, даже и когато оригиналността им се изчерпва единствено с демонски рога, вещерска шапка или котешки уши. За Хайди Клум обаче посредствените костюми за Хелоуин са огромно “Не! ”. Онзи ден от годината, за който се има вяра, че границата сред света на живите и мъртвите се пропуква, за моделът е едно голямо събитие и опция да впечатли с все по-сложни костюми, сякаш излезли от холивудска продукция.

Ефектните костюми на Клум не са подбудени единствено и само от любовта към празника и страховитото. Красавицата е уредник и хазаин на годишно хелоуинско празненство, на което участват най-големите имена от света на шоу бизнеса. А кой в случай че не домакинът трябва да наподобява най-добре на едно празненство? 

Е, “най-добре ” не е най-подходящото определение в тази ситуация, защото някои от превъплъщенията на мис Клум са искрено плашещи. Но би трябвало да ѝ признаем, че никой не приема задачата костюм за Хелоуин толкоз отговорно. За хелоуинските визии на модела, несъмнено, се грижат екип от гримьори и дизайнери. Цялостната концепция за облика обаче идва от самата нея.

Том Каулиц, брачният партньор на Клум, споделя пристрастеността ѝ към Хелоуин и постоянно избира костюм, който да подхожда на визията на жена му. Чудим се какъв брой ли време им е нужно вечер преди да легнат, с цел да махнат целия този грим след звездното празненство. 

В галерията може да видите избора ни за десетте най-хубави хелоуински костюми на Хайди Клум. Предупреждаваме, че някои от тях не са за хора със слаби сърца!
 10-те най-хубави костюми на Хайди Клум за Хелоуин  10-те най-хубави костюми на Хайди Клум за Хелоуин  10-те най-хубави костюми на Хайди Клум за Хелоуин  10-те най-хубави костюми на Хайди Клум за Хелоуин
 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР