Ако е необходимо, Асен Василев ще бъде поканен в комисията.

...
Ако е необходимо, Асен Василев ще бъде поканен в комисията.
Коментари Харесай

Мирослав Иванов категоричен: Ако е необходимо, Асен Василев ще бъде поканен в комисията за Нотариуса

Ако е належащо, Асен Василев ще бъде поканен в комисията. Ако има данни, че има отношение към групата, ще бъде разпитан. Василев не може да дава отговор за всички чиновници в Национална агенция за приходите. Рашков ще бъде поканен, може и Пеевски “, съобщи в предаването „ Тази заран “ зам.-председателят на ПП-ДБ Мирослав Иванов във връзка новата парламентарна комисия, която ще обяснява всички обстоятелства към убийството на Мартин Божанов-Нотариуса.

Изказването му е във връзка това, че гръцки предприемачи описаха преди дни, че са били подложени на институционалния тормоз, на който са били подложени и са се обърнали към тогавашния длъжностен вицепремиер и министър на финансите Асен Василев, алармирали са и в Национална агенция за приходите, само че не е последвало нищо.
„ Висши магистрати са били забъркани в проведена незаконна група, която е обвързвана с рекет, сфера на въздействие и изнудване. Трябва да разберем за какво контролните органи в лицето на прокуратурата, Висш съдебен съвет, Инспектората към Висш съдебен съвет не са осъществили нужния надзор в тази ситуация, тъй като бяха изнесени данни, че има въздействие в правосъдната власт и то по високите етажи “, изясни Иванов.

„ От АКФ не желаеха да навлизат в конкретика и да дадат съответни имена,

тъй като не са на 100% тествани и не желаят да спекулират. Те ни упътиха и споделиха, че значително тези имена се съдържат в документи. Първият подобен документ е отчетът на ГДБОП, когато отпред е бил Калин Стоянов. Той също ще бъде поканен “, добави той.
По думите му комисията е основана за три месеца.
„ Ще подходим усърдно. Нищо там няма да остане прикрито. Ще вършим малко по малко, задачата на комисията е да даде естрада “, посочи Иванов.

 

Източник “ БТВ

Още вести четете в категория България
За още настоящи вести: Последвайте ни в Google News

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР