Ако доскоро автомобилистите предпочитаха да купуват седани и хечбеци, сега много от

...
Ако доскоро автомобилистите
предпочитаха да купуват седани и
хечбеци, сега много от
Коментари Харесай

Honda иска да пусне кросверсии на всички свои модели - видео

Ако до неотдавна автомобилистите предпочитаха да купуват седани и хечбеци, в този момент доста от тях са луди на тема кросовъри. Тази наклонност се наблюдава по целия свят, по тази причина водещите автомобилни производители активно разширяват този сегмент в гамата си, допълвайки го с от ден на ден и повече нови модели.

За да се реалокират в подобен атрактивен сегмент и в това време без да се правят прекалено огромни разноски за разработването на нови модели, производителите ползват някои напълно оправдани хитрости, разширявайки напримар гамата си посредством на офроуд модификации на съществуващи модели. Така работи и Honda, която пусна новия модел Jazz незабавно в пет разновидността, едното от които е кросовър.

Вдъхновена от огромното търсене на Jazz Crosstar, компанията възнамерява да пусне такива модификации и на други модели от своята гама. Вярно е че, японският производител все още не е прецизирал кой идващ модел ще получи офроуд версията си след Jazz. Известно е единствено, че първите такива версии ще бъдат показани на японския пазар, а едва тогава те ще навлязат на други световни пазари.



Трябва да се подчертае, че Jazz Crosstar е оборудван с хибриден силов елемент, която се състои от 1,5-литров бензинов двигател с мощ 98 к.с. и електромотор със 109 к.с. Ускорението до стоте лишава 10 секунди, а оптималната скорост на модела е лимитирана до 174 км / ч. Кросовърът се разграничава от нормалния Jazz не единствено по нараствания луфт. Той има преработена предна решетка, релси на покрива и външен офроуд киткомплект.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР