Ако досега сме имали съмнение дали има нещо вярно в

...
Ако досега сме имали съмнение дали има нещо вярно в
Коментари Харесай

Отново заедно ли са Камила Кабейо и Шон Мендес

Ако до момента сме имали подозрение дали има нещо правилно в приказката, че остарялата обич наслойка не хваща, ето едно холивудско доказателство, че по-скоро има. За Камила Кабейо и Шон Мендес, които се разделиха през 2021 година, се заприказва, че са още веднъж дружно, откакто бяха видяни на фестивала Coachella предишния месец.
 Шон Мендес и Камила Кабейо - още веднъж обменят буйни целувки
Шон Мендес и Камила Кабейо - още веднъж обменят буйни целувки

Какво се случва сред двамата реализатори

" Те не се държаха за ръце, само че прекараха дружно цялата нощ. Бяха седнали на ВИП маса, като се опитваха да останат надалеч от погледите ", разкрива свидетел пред Us Weekly тогава. Той прибавя още, че моменти на фамилиарност сред двамата реализатори обаче не са липсвали. Шон е държал ръката си към кръста на Камила, а пък тя е отпускала глава на раменете му. Освен това са се целували и са изглеждали като една доста влюбена двойка.

Дали в действителност са се събрали обаче, нито един от двамата не удостоверява. Друг източник на Us Weekly споделя преди време, че те фактически не са още веднъж дружно. " Те имаха невероятна връзка и постоянно ще се почитат. Връзката им беше доста специфична и си контактуваха даже и след раздялата. Двамата осъзнаха, че макар че не си подхождат по сантиментален метод, има мощна химия посред им и постоянно ще останат близки другари. "

На фона на тези думи обаче, Камила Кабейо и Шон Мендес не престават да излизат дружно и да бъдат забелязвани, като последно са били снимани да се държат за ръце, до момента в който се разхождат из улиците на Манхатън. Друго, което подсказва, че двамата в действителност може в действителност да са се събрали, е текстът на новата ария на певицата " June Gloom ", в която се загатва фестивалът Coachella и се пее за възродена романтика.

Любовната история на двамата реализатори стартира през юли 2019 година, откакто в продължение на години са първо единствено другари и основават музика дружно. Две години по-късно, през ноември 2021 година, те афишират раздялата си.
 Камила Кабейо - секси и за лятото на 2023 година
Камила Кабейо - секси и за лятото на 2023 година

Винаги провокативна и в крайник с трендовете

След това Камила Кабейо е известно време по отношение на Остин Кевич, с който обаче се разделя през февруари. Шон Мендес пък се предполагаше, че има сантиментални връзки с колежката си Сабрина Карпентър, както и с Джоселин Миранда, само че по този начин и не удостовери или отхвърли. Дали обаче е възобновил връзките си с Камила Кабейо очевидно няма по какъв начин да бъдем сигурни все още, защото източниците настояват едно, само че държанието на изпълнителите загатва друго.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР