Ако Дончева има смелостта да ме съди, тогава ще трябва

...
Ако Дончева има смелостта да ме съди, тогава ще трябва
Коментари Харесай

Р. Василев по казуса "Дончева": Никой не ми е предлагал подкуп

Ако Дончева има смелостта да ме съди, тогава ще би трябвало да се сблъска с още по-тежката истина. Това съобщи Радостин Василев от Има Такъв Народ в коридорите на Народното събрание. За какво да ме съди? Че съм споделил истината? Аз изказвания за предлаган рушвет не съм правил. Разказал съм една история, едно към едно, както се е случила. Нито съм набедявал някой, нито съм клеветил някой. Казах истината, разяснява Василев.
Запитан има ли мотив за правосъдно гонене, Василева отговори: Не бих давал оценка на някакви доказателства, преди изобщо да се е стигнало до някакъв проблем. За мен по-скоро моментът и казусът е честен, тъй като всичко, което споделих, е истината. Може дасъч пропуснал нещо, само че сигурно не съм измислил или внушил неща, които не са се случили. Така че въпросът е честен и той демонстрира какво се е случвало дълги години обратно - както в коридорите на Народното събрание, по този начин и отвън него.

Василев описа, че провеждането на срещата с Дончева е било консултиране с управлението на Има Такъв Народ, те са знаели за това.

" Никой не ми е предложил рушвет. Аз такова изказване нямам. Аз споделям тъкмо какво се е случило. Аз съм юрист, мога да върша оценка на обстоятелствата и в никакъв случай няма да наредя някого в нещо, които не е несъмнено ", добави Василев. Запитан дали Тошко Йорданов е надценил Дончева, обявявайки, че е предложила рушвет, той отговори: Не я е нацедявал. Не знам кое имате поради тъкмо, само че всеки има право да пояснява тези обстоятелства по собствен метод. "

Той самият ги разтълкувал като момента, в който да каже сбогом на Дончева, тъй като нямало какво да приказват.

Запитан дали му е замязяло на опит за рушвет, депутатът от Има Такъв Народ отговори: Не е значимо на какво ми наподобява. На мен ми замязя на отвратителна среща с един състезател от 25 година, който трябваше да бъде помолен към този момент да напусне моя офис, тъй като час и половина слушах по какъв начин наскърбява всички и по този начин си мисли, че ще завоюва моето доверие.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР