Ако Договорът за ликвидиране на ракетите със среден обсег (INF)

...
Ако Договорът за ликвидиране на ракетите със среден обсег (INF)
Коментари Харесай

Русия плаши да удря държави, в които са разположени ракети на САЩ

Ако Договорът за очистване на ракетите със междинен обхват (INF) бъде анулиран, тогава ответните ограничения на Русия ще бъдат ориентирани към страните, в които има ситуирани американски ракети със междинен и дребен обхват. Това предизвести началникът на Генералния щаб на съветската войска ген. Валерий Герасимов, представен от съветските медии.

 Съединени американски щати с ултиматум към Русия: Имате 60 дни да се върнете в нуклеарния контракт Обновена
Съединени американски щати с ултиматум към Русия: Имате 60 дни да се върнете в нуклеарния контракт

Съединени американски щати ще прекратят отговорностите си по Договора за очистване на ракетите със междинен обхват

Действията на Съединени американски щати, ориентирани към опазване на преобладаващата роля на Вашингтон в света, са един от главните фактори, които утежняват интернационалното състояние , означи Герасимов.

" Като военни експерти, би трябвало да разберете, че не американска територия, а страните, в които са ситуирани американски ракетни системи със междинен и дребен обхват, ще станат задачите на съветските ответни ограничения ", посочи Герасимов.

Началникът на съветския общоприет щаб посочи, че основаването на солидно радарно поле покрай границите на Русия е било приключено , като това подсигурило засичането на балистични ракети от всички направления.

 От Русия зависи ориста на нуклеарния контракт от Студената война, предизвести НАТО
От Русия зависи ориста на нуклеарния контракт от Студената война, предизвести НАТО

НАТО публично упреква Русия в нарушение на контракта

" Един от главните разрушителни фактори, влошаващи интернационалната обстановка, са дейностите на Съединени американски щати, ориентирани към опазване на преобладаващата им роля в света и изключване на други страни от надпреварата ", добави той.

Началникът на съветския общоприет щаб акцентира, че за тези цели Вашингтон и неговите съдружници подхващат ограничения за ограничение на Русия и дискредитиране на ролята ѝ в интернационалните връзки .

 Русия: НАТО манипулира, с цел да прикрие отдръпването на Съединени американски щати от контракта за ракетите
Русия: НАТО манипулира, с цел да прикрие отдръпването на Съединени американски щати от контракта за ракетите

За да прикрията същинските цели на Съединени американски щати

Изявленията на Герасимов идват, откакто американският държавен секретар Майк Помпео разгласи през вчерашния ден, че Съединени американски щати ще спрат да се придържат към Договора за очистване на ракетите със междинен обхват в период до 60 дни, в случай че Русия не се върне към цялостно съблюдаване на контракта.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР