Ако до сега сте си мислили, че фолк звездите предпочитат

...
Ако до сега сте си мислили, че фолк звездите предпочитат
Коментари Харесай

Преслава показа безстрашие и покори...

Ако до в този момент сте си мислили, че фолк звездите избират да прекарват времето си релаксирайки в първокласни хотели и го играят " кифли ", то Преслава потвърди тъкмо противоположното.

Известната певица посети една от най-екстремните дестинации в България - Кончето (2810 м), като туристическият преход съчета и с нанагорнище на първенеца на Пирин - връх Вихрен (2914 м).

Преслава показа с почитателите си фотоси от планинския маршрут, на които се разкриват " wow " гледки. На един от фрагментите тя храбро е яхнала адреналиновата пътека Кончето и споделя, че напълно скоро ще пусне и видео, което демонстрира цялостното прекарване. Публикацията тя озаглави " Мисия допустима ", а от усмивката по лицето и си проличава, че е горда с достижението си.

 Преслава сподели дръзновение и покори...
Карстовият борд Кончето е измежду сложните за прекосяване, само че в същото време едно от най-известните и красиви места в Пирин планина. Всяка година Кончето притегля хиляди туристи, а през летните почивни дни от време на време се оформя върволяк от искащи да преминат по него.

Каквото и да се каже за Кончето, все ще е малко. Всеки алпинист мечтае да го премине, тъй като е нещо като тест за клуба на можещите и безстрашните.

Покоряването на върхове и екопътеки стана изключително " съвременно " през последната година и измежду известните персони у нас, които ежедневно качват фотоси от разнообразни направления.

Само преди седмица на връх Вихрен се изкачи Алекс Петканова, a Райна сподели впечатляващи пейзажи от връх Газей, издигащ се на височина от 2761 м.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР