Ако Джо Байдън стане президент на САЩ, ще подкрепи интеграцията

...
Ако Джо Байдън стане президент на САЩ, ще подкрепи интеграцията
Коментари Харесай

Екипът на Байдън: Бъдещето на Северна Македония е в ЕС, София и Скопие бързо да се разберат |

Ако Джо Байдън стане президент на Съединени американски щати, ще поддържа интеграцията на Северна Македония в Европейския съюз, съобщи пред " Гласът на Америка " бившият  заместник-помощник държавен секретар Хойт Ий. 

В момента Хойт Ий участва в акцията в поддръжка на кандидатурата на Байдън за президент на Съединени американски щати.

Твърдо имам вяра, че Байдън ще бъде първенец по интеграцията на Северна Македония в Европейски Съюз. Това сигурно е решение, което Европейският съюз би трябвало да вземе. Съединени американски щати не могат да наложат волята си, само че имаме вяра, че споделяме едни и същи цели с множеството европейски страни. Искаме да забележим Северна Македония интегрирана в европейските институции. Очаквам България и останалата част от Европейски Съюз да намерят метод да преодолеят проблемите, за да може Северна Македония да стартира договарянията допустимо най-бързо, заяви Хойт Ий. 

Ако Джо Байдън завоюва президентските избори, неговата администрация ще упорства политическият хайлайф в Северна Македония да се бори с корупцията, защото пред Скопие има още доста работа за реализиране на стандартите за членство в Европейски Съюз.

Ако следите Джо Байдън през изминалите десетилетия, ще знаете, че той постоянно се е застъпвал за битка с корупцията. Наскоро, по време на президентската си акция, той даде да се разбере, че вижда световната битка с корупцията като приоритет за Съединени американски щати, сподели Хойт Ий.

Според него бъдещата администрация на Байдън би се присъединила и в битката против подправените вести в Северна Македония, които се стартират с поддръжката на Русия и Китай.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР