Ако действително, тъй като моята информация е такава, стрелбата е

...
Ако действително, тъй като моята информация е такава, стрелбата е
Коментари Харесай

Изумителна наглост! Бойко Рашков: Да поискаме от Турция да засили граничния си контрол

Ако фактически, защото моята информация е такава, стрелбата е почнала от територията на Турция, ние ще би трябвало да влезем в диалози с турската страна по този въпрос – да се ускори там граничният надзор върху лица, които се движат в някои моменти почни необезпокоявано, минават границата ни и така нататък На този стадий това е единственото, което може да се направи.

Това съобщи някогашният вътрешен министър и сегашен народен представител от „ Продължаваме промяната “ Бойко Рашков в коридорите на Народното събрание в коментар на убийството на граничния служител на реда.

А другояче чух мнения, по какъв начин ние сме отговорни. Нас ни обстрелват от друга страна, а тук се търси виновност в политическия съперник, кой бил министър – такива нелепости не бях слушал от доста от дълго време, възмути се Рашков. „ Вместо всички да се обединим и да желаяме някакво обяснение и подпомагане от турската страна. Да ни помогне, в случай че стрелбата е в действителност от тази територия, да може да се проверява и да се откри кой е причинителя на това ликвидиране. А не да политиканстват и да се чудят върху кого да хвърлят виновността “, добави някогашният Министерство на вътрешните работи началник.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР