Ако денят ви не започва добре без чаша истински добро

...
Ако денят ви не започва добре без чаша истински добро
Коментари Харесай

3 страхотни кафеавтомата за вкъщи, които можете да купите още днес

Ако денят ви не стартира добре без чаша същински положително кафе, идващите редове са за вас. В тях ще ви представим 5 от най-хубавите автоматизирани машини за кафе, основани особено за домашна приложимост. Те ще ви разрешат да получите ароматната си чаша за минути и тъкмо по ваш усет. Ето какво можете да потърсите за дома си.

Philips 3200 LatteGo

Philips 3200 LatteGo е цялостен автомат със мощно подсъзнателен метод на работа, с цел да ви улесни оптимално при потребление. Получавате съвършено еспресо със страховит каймак за нула време. Автоматът е относително стилен и е елементарен за приложимост и от по-възрастни хора, защото интерфейсът е елементарен, а екранът – огромен и с ясни индикации за всички функционалности и дейности. Качеството на материалите и направата на уреда са извънредно високи. Мелничката мели на 12 степени, а специфичната система за разпенване на мляко е напряко невероятна.

DeLonghi Dinamica Plus

Този модел кафеавтомат беше основан още в края на 2021, само че е толкоз добър, че не стопира да се продава и до в този момент. Това е един високоефективен кафеавтомат на добра цена в своя клас. С първия взор ще видите цветния сензорен екран, който е извънредно комфортен за приложимост. Не знаем дали дизайнът ще ви впечатли, само че сигурно е доста функционален.

Мелничката за кафе е конусна и може да се контролира на 13 равнища. Контейнерът за мляко е транспарантен, с цел да можете елементарно да следите количеството оставащо мляко, а системата за разпенване LatteCrema е една от главните аргументи, поради които ще харесате този автомат. Но това не е всичко – контейнерът в действителност е отделяща се термокана, с цел да можете да съхранявате млякото в ледник, без да се постанова да го преливате непрекъснато.

DeLonghi може да ви направи 16 типа кафе по авансово програмирани предписания – капучино, лате макиато, еспресо – единствено с натискането на един бутон. И може да подготви до 6 чаши кафе по едно и също време! Това е тъкмо като да имате личен бариста вкъщи, нали?

JURA Z10

Този бранд предлага качество от най-голям клас и е на върха на пазара на. На пръв взор дизайнът на машината е страховит и стои добре във всяка модерна кухня. Управлението е изцяло електронно, което е доста комфортно за всички консуматори. Предлага 10 равнища на мощ на кафето, което е в действителност впечатляващо. Разполага и с умна система за вода, която съвсем изцяло отстранява котления камък от машината. Към нея може да се добави и филтър за още по-добър резултат.

Едно от обичаните ни качества на този кафеавтомат е, че мелничката му е прелестно тиха и може да се самоадаптира към напитката, с цел да обезпечи постоянно съвършен резултат. Едва ли има потребност да споделяме, че прави чудесно еспресо и страхотна млечна пяна за капучино – другояче не бихме го присъединили в класацията.

Но черешката на тортата на JURA Z10 е студеното кафе. Това е специфична технология за студена екстракция, с цел да пиете студено кафе или лунго. То е по-кремообразно, само че несъмнено има страховит усет и можете даже да го добавяте към летните си десерти.

 
Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР