Ако денят се познава по сутринта, считайте ареста на Нено

...
Ако денят се познава по сутринта, считайте ареста на Нено
Коментари Харесай

Татяна Дончева: Няма логика в ареста на Нено Димов, той е за всяване на страх

Ако денят се познава по сутринта, считайте ареста на Нено Димов като началото на деня. Така водачът на " Движение 21 " Татяна Дончева разяснява пред Би Ти Ви първата по-значима акция на новия основен прокурор Иван Гешев.

През седмицата Специализираната прокуратура стартира всеобщо инспекции в Перник поради водната рецесия в града. Паралелно с тях имаше и акция в постройката на Министерството на околната среда и водите. В самото начало на двете акции Гешев сподели пред публицисти, че инспекцията в министерството е поради вноса на отпадък от Италия.

В хода на акцията беше арестуван екоминистърът Нено Димов, който в последна сметка се оказа с обвинявания за умишлена занемареност, свързани не с боклука, а с водната рецесия. Вчера съдът остави Димов за непрекъснато в ареста по искане на прокуратурата. Той от своя страна подаде оставка, която беше призната от премиера Бойко Борисов.

" Няма логичност в ареста на Нено Димов. Той е за всяване на боязън ", сподели Дончева, като разяснява и дейностите на основния прокурор Иван Гешев и сътрудниците му от държавното обвиняване.

" Това са едни полицаи, подготвени в школата в Симеоново, за които йерархията е всичко. Там всичко е екшън. Там има поръчка, задача, строй се, преброй се и батальона се строява. Така ще работят ", добави Дончева.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР