Ако датата ви на раждане е между 20 януари и

...
Ако датата ви на раждане е между 20 януари и
Коментари Харесай

Любопитни факти за зодия Водолей

Ако датата ви на раждане е сред 20 януари и 18 февруари, тогава сте имали шанса да сте родени под знака на Водолей.

Хората, родени под знака на Водолей, постоянно се считат за прогресивни за времето си, постоянно ексцентрични и много самостоятелни. Все отново постоянно има две страни на монетата и Водолеите постоянно са темпераментни и малко сдържани.

С какво са известни Водолеите?

Водолеите са известни с желанието си да трансформират света по какъвто и да е метод. Вместо да виждат проблеми в метода, по който нещата стоят, те се радват, че има толкоз доста, което могат да трансформират към по-добро.

Те са склонни да гледат на света без каквато и да е форма на предубеждения, което ги прави много лесни за разкриване на несправедливостите.

Водолеите постоянно имат проблеми с приспособяването, само че това е просто тъй като те процъфтяват, когато намерят вярната общественост. Въпреки че постоянно са необикновено енергични и буйни, за Водолеите може да бъде мъчно да изразят същински възприятията си на по-дълбоко равнище.

5 забавни обстоятелството за Водолей

1. Въпреки че има думата aqua в името си, Водолеят не е воден знак. Името Водолей в действителност е латинската дума за " Водоносец ".

2. Вместо воден знак, Водолеят е въздушен знак. Водолеите се асоциират със знанието и интелекта, които са въздушни качества.

3. Водолей е единадесетият звезден знак, макар че е първият цялостен зодиак в границите на календарната година. Идва сред Козирог и Риби.

4. Символът на зодия Водолей е момче- Водоносец. Според гръцките митове този водоносец в миналото е бил млад принц от Троя, преди Зевс да го води да бъде водоносец на боговете.

5. Много други цивилизации, както източни, по този начин и западни, свързват съзвездието Водолей с водата. В индуисткия зодиак съзвездието е " водната дамаджана ", а за вавилонците това е господ Еа, който държи претъпкана ваза.

Защо Водолеите са толкоз редки?

Някои споделят, че има по-малко Водолеи, тъй като по-малко хора се раждат през зимните месеци, само че тези хора наподобява са не запомнили, че януари е и средата на лятото в южното полукълбо. Една от аргументите Водолеите като цяло да се считат за редки е, че те са неповторими и индивидуалистични хора, което прави всеки Водолей да наподобява като необичаен човек.

Какво прави Водолеите щастливи?

Най-значимото въздействие върху щастието на Водолея се крие в умствената стимулация, защото без това те са склонни бързо да се отегчават и да стават апатични. Те обичат изненадите под всякаква форма и нищо не провокира по-голяма усмивка на лицата им от приключенията.

5 занимателни обстоятелството за

1. Ейбрахам Линкълн е роден на 12 февруари 1809 година и е бил разпален герой. Благодарение на дългите си крака, бил изключително талантлив да подчинява съперниците си, като рядко отказвал борба. Линкълн се бил допълнително от 300 мача и изгубил единствено един от тях.

2. Кристиано Роналдо е роден на 5 февруари 1985 година и е кръстен на президента Роналд Рейгън. Бащата на именития футболист доста обичал някогашния президент.

3. Илайджа Ууд е роден на 28 януари 1981 година Дебютната му поява във филм е в " Завръщане в бъдещето II " през 1989 година Ууд бил малко дете знамение и получил второстепенна роля във кино лентата, когато бил единствено на девет години.

4. Томас Едисън (роден на 11 февруари 1847 г.) евентуално е първият човек в света, който прави видеоклипове с котки. Той основава първото в света кино студио през 1893 година, а през 1894 година снима няколко котки, които се бият с боксови ръкавици.

5. Чарлз Дарвин е роден на 12 февруари 1809 година и обичал да яде екзотични животни. Докато пътувал по света, изучавайки животни за своята еволюционна доктрина, той не съумял да устои на изкушението да разбере какъв усет имат някои от по-необичайните същества.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР