Ако човек се осигурява на максималния осигурителен доход цял живот,

...
Ако човек се осигурява на максималния осигурителен доход цял живот,
Коментари Харесай

Кои пенсионери ще получават поне по 1850 лева цял живот?

Ако човек се обезпечава на оптималния застрахователен приход цялостен живот, ще получи пенсия от 1850 лв.. " Този таван от 3 400 лв. за кого е? За някакви, които не са заслужили това, а ще получат оптимални пенсии по различен ред ". Това съобщи по Българска национална телевизия водачът на " Подкрепа " Димитър Манолов.

Имаме друга оценка за положителни връзки сред синдикати и държавното управление. Научаваме от медиите какво се случва, съобщи още той. Според Васил Велев от Асоциацията на индустриалния капитал в България (АИКБ) този разговор се усъвършенства, само че е надалеч от европейските равнища.

Цените са свръхвисоки на силата и за това Европейската комисия предложи в своето известие от 8 март тази година да продължат ограниченията за компенсиране на цените толкоз дълго, колкото е належащо, сподели Велев.

По думите му минималната заплата също би трябвало да се подвига и би трябвало да е друга за другите стопански действия. Губим работни места, без да усилваме безработицата. От началото на годината са изгубени 30 хиляди работни места.

Според Велев, в случай че това не се направи европейската стопанска система става неконкурентноспособна, а инфлацията хвърчи в небесата. При предходната рецесия - през 2009 година, са вложени 53 часа в тристранен формат, с цел да изработим 64 антикризисни ограничения, които след това са разисквани в ръководещата коалиция.

Постигнахме единодушие за продължение на схемата за компенсиране на високите цени. За май и юни имаме съответни измерения, а за месец юли имаме уверението, че няма да бъдат по-неблагоприятни изискванията за предприятията. При цени на борсата ден напред сред 200 и 500 лв., крайните цени след отплата ще бъдат сред 200-260 лв..
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР