Ако човек има навика да разглежда онези свои отминали публикации

...
Ако човек има навика да разглежда онези свои отминали публикации
Коментари Харесай

Мис България Марина Войкова заведе дъщеричката си на Малдивите - slava.bg

Ако човек има навика да преглежда тези свои отминали изявления в обществените мрежи, известни още като "спомени ", за които приложенията непрекъснато го подсещат и услужливо му оферират още на началните си страници, то той с горест ще откри, че по това време преди година, даже две, пролетта е била в своя кипеж. Към днешна дата обаче тя напълно не е по този начин благосклонна както преди.

Даже в противен случай... Благодарение на честите дъждове и не толкоз високи температури, в последно време климатът в България сякаш замязя повече на този във Англия, въпреки че по подигравка на ориста в последно време там в действителност доминират безоблачните дни.

Вероятно това е и повода, предиздвикала доста хора у нас да стегнат багажа си и да се качат на първия полет към някоя екзотична и надалеч по-приветлива дестинация, чиито условия умерено могат да се мерят с тези на самия парадайс. Точно както стори носителката на купата "Мис България " за 2015 година - Марина Войкова, която неотдавна се намира на слънчевите Малдиви. По-рано през тази седмица тя стартира да споделя с почитателите си в Инстаграм красиви фрагменти от своята почивка, в която компания ѝ прави освен нейният обичан Давид, изравен зад обектива, само че и тяхната дребна дъщеричка Алегра.

Това е първо пътешестване отвън рамките на страната ни за момиченцето, родило се при започване на декември през 2019 година, а от фотографиите, които майка ѝ качва в платформата, ясно проличава, че тримата си изкарват повече от добре.

Семейството е отседнало в спиращия дъха 5-звезден комплекс "Fairmont Maldives, Sirru Fen Fushi ", ситуиран на атола Шавияни - в северната част на островната страна, който предлага на своите посетители първокласно обслужване и голям брой улеснения. Подобно на множеството хотели там, и този е построен от голям брой първокласни вили, а също така разполага с впечатляващ 200-метров инфинити басейн и страховит спа център. Сред останалите преимущества попадат детски клуб и градина за игра за най-малките посетители.

Войкова качва фотосите във виртуалното пространство без послания, оставяйки ги да приказват сами за себе си, а те несъмнено споделят доста. На тях се вижда, че тя и наследницата ѝ прекарват по-голямата част от почивката си на лазурните крайбрежия или в кристалните води на Индийския океан. Междувременно светлооката красавица от Елин Пелин, оповестена за най-красива жена у нас преди 6 година, впечатлява феновете си със своята прелестна фигура по изрязани бански костюми от две елементи, която по нищо не издава, че е родила доскоро повече от една година. В интерес на истината тя влезе във форма единствено 6 месеца, откакто даде живот на своята дъщеричка.
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР