Ако човек е тъжен, той се налива и се напива.

...
Ако човек е тъжен, той се налива и се напива.
Коментари Харесай

Внимание Преди Излизане: Ето Как Да Пием Много И Да Се Напием Малко!

Ако човек е печален, той се налива и се напива. За пиенето постоянно търсете компания, веселете се, пейте и танцувайте. Така алкохолните пари излизат и човек по-трудно се напива.

Мезето е закон

Задължително би трябвало да има мезе. Ако почнеш да пиеш гладен, след това ще те цепи глава. Задължително хапвай несметно мезета, чипс, фъстъци, салати и каквото друго има. Не се тъпчи едновременно, само че мези две-три хапки с всяка глътка.

Олио на гладно

За по-сериозните " експерти " се предлага 2-3 глътки олио или зехтин, защото е известно, че мазнината " тапицира " стомаха.

Много вода

Когато усетиш, че си прекалил с пиенето започни да пиеш доста вода и да спреш да се наливаш.

Първо вино, след това ракия

Според специалистите първо се пие виното, а най-сетне аперитивът - нещо, което у нас се прави постоянно наопаки.

Без цигари

Цигарения пушек освен образува плътна, воняща мъгла, която осмърдява облеклата, само че след това образува необикновено главоболие и усет в устата като че ли си облизвал употребен пепелник.

Повръщай

Ако ти се драйфа го направи...След това ще се почувстваш омекотен, а прекомерно многото алкохол, който си изпил за прекомерно малко време ще е в тоалетната.

Два типа алкохол - постоянно разграничени

От смесването на разнообразни типове алкохол доста боли глава. Както има един прекрасен лаф имат прекрасен лаф: Виното ти споделя - ти върви, аз ще те настигна, а ракията приказва - ти върви, аз съм с теб.

Така няма да се оплаквате от нещото наречено " махмурлук "...или най-малко не доста.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР