Ако често искате децата на знаменитостите да имат шанса да

...
Ако често искате децата на знаменитостите да имат шанса да
Коментари Харесай

Синът на Том Ханкс страда, че е в сянката на баща си

Ако постоянно желаете децата на звездите да имат шанса да пораснат дружно със популярните си родители под светкавици и пайети, действителността от време на време може да бъде по-малко розова. Такъв е казусът с Чет Ханкс, най-големия наследник на световноизвестния артист Том Ханкс и актрисата Рита Уилсън. 29-годишният изясни в изявлението какъв брой е мъчно да си направи име в киното без значение от татко си.

В изявление за уеб страницата TooFab Чет Ханкс приказва за компликациите си да си сътвори име във филмовия свят поради известността на татко си Том Ханкс.
 
Chet Hanks on the Gift and Curse of Living in His Father's Shadow (Exclusive)
— Daily Read List (@dailyreadlist)

Първоначално Чет Ханкс искаше да изтъкне, че да имаш прочут татко си има и своите положителни страни. „ Не се окайвам от обстановката. Тя е това, което е, и е готино. Обичам татко си, той е страховит човек, приказен артист и съм в добра позиция “, сподели той.

Но артистът акцентира, че има потребност " да работи два пъти по-усилено " от другите артисти: " Всички считат, че всичко е даденост за мен ", прибавя той. Според него същинският проблем е сянката, наложена от името на татко му „ Ако на следващия ден изобретя лек против рака, в публикацията ще написа „ Синът на Том Ханкс измисля лекарство срещу рака “, разбирате ли какво желая да кажа? Това е неизбежно. "

Младият мъж продължава да изяснява, че всичко, което е спечелил за себе си, го дължи единствено на функциите. " Всичко, което имам, спечелил съм го самичък, трябваше да отида на прослушвания за всяка от функциите, които съм имал, както всички останали. Не е като да мога да се обадя и - взрив - готово. Така не става. " Ако Чет Ханкс можеше да разчита на лесния метод и да помоли Том Ханкс за роля във филм, той изясни, че това би било контрапродуктивно: „ За мен би било неефикасно, тъй като в случай че не съм подготвен самичък да изиграя ролята, сигурно ще се намеря в обстановка, за която не съм квалифициран. " -->

Най-големият наследник на Том Хaнк с съумя да играе в хитови сериали като " Безсрамно " и " Империя " , както и в дребни функции в такива филми като " Индиана Джоунс и Кралството на кристалния череп ", " Фантастичната четворка " . Той обаче влезе в новините няколко години по-рано поради пристрастеността си към кокаина, за огромно страдание на татко си. След това Чет Ханкс се почисти от опиатите и стана член на Анонимните наркомани.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР