Ако чекмеджетата на скрина ви просто не се затварят, откривате

...
Ако чекмеджетата на скрина ви просто не се затварят, откривате
Коментари Харесай

Полезни съвети за организация на летния гардероб

Ако чекмеджетата на скрина ви просто не се затварят, откривате бикини при тежките си зимни пуловери или ви лишава половин час, с цел да намерите това, което желаете да носите за деня, може би е време да поемете контрола върху облеклото си. Погледнете реалистично вашата система за облекло и направете някои промени.

Например, сортирането на облеклото ви по сезони е постоянно срещан метод да организирате дрешника си. Няма основателна причина най-тежкият ви зимен пуловер да се настани до летните потници, нали по този начин?

Ето някои скъпи препоръки, с които да вкарате ред в летния си дрешник. След като се организирате, ще можете с лекост да пазарувате отсам: .

Изхвърлете непотребното

Започнете, като се отървете от старите облекла, които по една или друга причина знаете, че няма да носите още веднъж. Това ще ви помогне да се концентрирайте върху организирането на летните облекла, които в действителност ще носите. Що се отнася до старите продукти, можете да ги дарите, да ги подарите на другар или член на фамилията или даже да опитате да ги продадете онлайн.

Aко става въпрос за вземането на решения, положително предписание е: в случай че не сте носили дадена дреха предишното лято, евентуално няма да я носите и това лято.

Почистете летните облекла

За облеклата, които планирате да запазите до идващия сезон, деликатно огледайте всяко парче, с цел да се уверите, че е чисто и без типични летни петна, като трева или пъстър прашец и следи от пот. Всички облекла би трябвало да се изперат или занесат на химическо разчистване преди предпазване.

Възможно е да има дребни петна, които да не се виждат, само че могат да станат сложни за унищожаване след цяла зима в хранилището. Петната също по този начин могат да привлекат инсекти, които могат да изядат и да скапват облеклата ви.

Подредете

Има разнообразни способи да се подходи към това, само че предлагаме образуване по функционалност. Така че имайте една част от дрешника си за всекидневно работно облекло, една за особено работно облекло (например тоалети за тимбилдинги или срещи), една секция за всекидневно облекло през уикенда, една секция за празненство облекла и по този начин нататък.

Нека вашият дрешник и методът ви на живот ви водят при определянето на това от какви секции имате потребност.

Бъдете проведени

Това е сложната част. Твърде постоянно даже най-добре плануваната система се разпада след няколко цикъла на пране. Правете всичко допустимо да прибирате нещата съгласно системата, която сте основали.

Малката инвестиция от време, нужна, с цел да останете проведени, ще изплати огромни дивиденти, като спести време и понижи напрежението, когато сглобявате съвършеното облекло на сутринта преди огромна среща или презентация.

Най-големият ключ към това да останете проведени е да имате място за предпазване и аксесоари, от които се нуждаете, с цел да поддържате всичко в верен ред.

Правилна грижа за банските

Изваждали ли сте в миналото бански костюм от склада, установявайки, че цветът е избледнял, а ластикът или материята са се отпуснали? Това е по този начин, тъй като хлорираната вода, излагането на слънце, потта и лосионите срещу слънчево изгаряне могат да захабят изкуствените материи доста бързо.

Изперете и съхранявайте банските си с тези препоръки, с цел да можете да ги употребявате и през други сезони:
Перете дамски и детски бански костюми на ръка с мек препарат за миене на съдове (не препарат за пране), с цел да се избегне несъразмерна експанзия при прането.Поставете банските костюми за сушене, с цел да не бъдат деформирани - слагането им в сушилнята ще изсуши влакната.Мъжките бански са направени от разнообразни изкуствени материали, които могат безвредно да се перат в пералнята. Еластичните колани обаче могат да се провиснал с течение на времето.Ако желаете да употребявате пералня, поставете банските в мрежеста торба, с цел да предпазите презрамките и мрежестите тъкани и използвайте мек почистващ препарат без белина.Уверете се, че банските са изсъхнали, преди да ги поставите в панер или чекмедже, тъй като всяка диря от влага може да породи плесен и мухъл.
А какви видове рокли би трябвало да имате в дрешника си? Вижте тук: .

 

* обява

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР