Ако бяхме толкова жестоки в партията, както някои казват, то

...
Ако бяхме толкова жестоки в партията, както някои казват, то
Коментари Харесай

Тошко Йорданов: Абсурд е да направим мнозинство с ГЕРБ, ДПС или Възраждане

Ако бяхме толкоз жестоки в партията, както някои споделят, то тогава никой нямаше да смее да напусне. Както има партии, в които никой не смее да каже " гък ". 

Това разяснява в ефира на бТВ Тошко Йорданов от Има Такъв Народ.

Това, че излязохме от обединението, въобще н ебеше изненадващо. Ние четири месеца повтаряме, че в случай че не се изпълнят сделките в съдружното съглашение по тематиката РСМ, ще напуснем обединението. Така че къде е изненадата!? Проблемът не пристигна от нас, разяснява той.

Ние търпяхме четири месеца, обяснявайке, че би трябвало да се съблюдава съдружното съглашение. Така че ние не сме се събудили една заран с сходно решение, добави той.

Обвиненията против Гроздан Караджов са неистини. Той е обяснил всичко за всички пари. Пък и тези пари са били гласувани от Народното събрание и Караджов е изискал осъществяване на решенията на Народното събрание, уточни той.

Орлин Алексиев го познавам, само че той няма никакво отношение към партията. Това е тъпота. Трифонов и Алексиев нямат общ бизнес. Тъпотии са това, разяснява той.

Нека някой да извади обстоятелства и доказателства, уточни той.

Разбира се, че на следващия ден ще отидем на консултацията при президента. Това, което направиха Българска социалистическа партия и Политическа партия през днешния ден, е меко казано н еуважително. Досега никой в новата ни история, никой не си е разрешавал такова пошло държание. Президентът кани представители на дадена политическа група. Никой не си е разрешавал да не отиде при президента, тъй като това е пренебрежение към институцията, уточни той.

Мога да ви уверя, че на следващия ден президентът надали ще ни попита дали ще се възползваме от мандат за сформиране на държавно управление, в случай че ни го даде. Като виждам държанието на Политическа партия, все по-малко ми наподобява да може да се сътвори държавно управление в границите на този парламент. Айде да сложим точка на спекулациите, че ще създадем коалиция с ГЕРБ, Движение за права и свободи и Възраждане. Не ме питайте, тъй като това е парадокс, уточни той. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР