Ако беше останала капка морал и достойнство у партиите, те

...
Ако беше останала капка морал и достойнство у партиите, те
Коментари Харесай

Слави Изригна: 32 Български Партии Упорито Отказват Да Върнат Доброволно Надвзетите

" Ако беше останала капка морал и достолепие у партиите, те щяха да върнат непринудено парите мигновено - още в края на месец юни. 32 партии се вършат на ударени и не желаят да връщат непринудено парите, които не им принадлежат.

Благодарение на тяхната безочливост и лакомия, не са възобновени 5 291 214 лева ", гласи сметката на Слави Трифонов.

По думите му Българска социалистическа партия към момента дължи 3.5 млн. лв., а НФСБ, Атака и Вътрешна македонска революционна организация - над 1.5 млн. общо. С петцифрени суми в листата попадат още АБВ, ДСБ, ДБГ, Съюз на демократичните сили, " Презареди България ", " Движение 21 " и " Глас Народен ".

В поста си Трифонов обръща впециално внимание на последните две партии:

" Партията на Светльо Хиподила до ден сегашен не ще да върне 15 539 лева, в случай, че в края на 2018 година е заявила налични 208 000 лева Партията на Татяна Дончева също не ще да връща почти същата сума - 16 324 лева Какво още сплотява двете партии? Обединява ги това, че техните водачи ме упрекнаха в ликвидиране на дребните партии. Как тъкмо съм ги умъртвил - не знам... Искам да кажа, че и с 11 лв. дотация, съответно двете партии - " Глас национален " и " Движение 21 ", очевидно са си от дълго време " убити ". И не от мен. Хората толкоз се избиват да гласоподават за тия две партии, такава електорална поддръжка получават, че от 2 години и половина не са получили и 1 стотинка дотация. От 2 години и половина дотацията им е 0 лева, просто тъй като не са си спечелили право на дотация. "
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР