Ако беше жив, боготвореният от публиката Емил Димитров щеше да

...
Ако беше жив, боготвореният от публиката Емил Димитров щеше да
Коментари Харесай

Зловещи черни магии открити в къщата на Емил Димитров

Ако беше жив, боготвореният от публиката Емил Димитров щеше да навърши 82 години, написа Ретро. Роденият на 23 декември артист обаче си отиде единствено на 65, само че остана вечно в сърцата на българите.

Според фамилията му нелеката му орис, изпълнена с трагични обрати, ненапълно е била отключена от поличба, надвиснала над естрадната звезда.

Още от младостта му против него били правени вълшебства от близки хора и сътрудници, предизвикани най-много от злоба поради грандиозните му триумфи. Приживе Димитров нееднократно посещавал и персонално фамозната пророчица баба Ванга точно за да потърси помощ. С тайнствени ритуали тя разваляла магиите върху него, като му казвала и чие дело са, само че у Емил в никакъв случай не се пробуждало предпочитание за отплата, въпреки да знаел поименно зложелателите си.

17 години след неговата гибел фамилията му продължавало да намира черни вълшебства в дома им. Синът на артиста – Емил Димитров – младши, и брачната половинка му Жаклин към момента живеят в именитата къща на естрадната звезда в столичния квартал Княжево. „ Магии постоянно са правили. Вкъщи намираме какво ли не, даже след гибелта му . Да са живи и здрави тези, които са правили всичко това и не престават да го правят. Емил в никакъв случай не си е разрешавал да злослови против собствен сътрудник, не просто не обичаше, а презираше клюките “, разяснява синът на огромния реализатор.

По негови думи още от дете той знаел, че магия е разделила татко му и майка му Мариета , само че в този момент му било чудно за какво набезите против роднините на обичания артист не престават и в дома им непрестанно се натъкват на съмнителни движимости.    
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР