Ако българите са толкова наивни и Господ няма да ги

...
Ако българите са толкова наивни и Господ няма да ги
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Ако махнат Кирил и Асен, ПП стават приятна партия!

Ако българите са толкоз наивни и Господ няма да ги избави

Лидерът на ГЕРББойко Борисов упрекна съпредседателите на "Продължаваме смяната " – някогашният министър председател и вицепремиер Кирил Петков и Асен Василев, че посредством медиатори са изсмукали от страната стотици милиони, при настоящ контракт за доставки на газ с "Газпром ".

"Шест месеца по толкоз доста пари – близо 150 милиона на месец, откраднаха посредством медиатори. Колегите от Демократична България, които са почтени хора, се подведоха и започнаха да вършат митинги, с цел да не се върне "Газпром ". "Спонтанни " митинги и по тази причина се провалиха. А Асен Василев доста хитро през вчерашния ден се възползва, като сподели: "Какво неприятно има в това "Газпром " да ни даде газ ". Ако българите са толкоз наивни и Господ няма да ги избави ", уточни той при визитата си в Кюстендил точно на Голяма Богородица.

По думите му неслучайно Асен Василев през вчерашния ден разгласи пред БНР, че имали "идеологически несъгласия " с Демократична България.

Лидерът на ГЕРБ предвижда, че "Газпром " ще осъди България:

" "Газпром " след година-две ще ни осъди и ние освен, че не сме получили газа - ние ще го платим, а в това време сме го платили отново на медиаторите. Разбирате ли врътката? Около 800 милиона евро ще ни осъдят, тъй като Асен Василев по този начин са се месили с Петков, че да могат да ни осъдят. Единственото вярно решение тук е да договорят това количество. ГЕРБ сме безапелационни: 100 % диверсификация ".

Бойко Борисов повтори, че в ГЕРБ са изрично за 100% диверсификация от "Газпром ".

Според него има 100 метода да се докара газ, а не страната да продължава да налива милиарди за медиатори.

"Ако махнат Кирил и Асен, Политическа партия стават доста приятна партия и може да се коалираме, в случай че Демократична България махнат някой и Българска социалистическа партия махнат някой, ние сме се махнали, година и половина не управляваме, само че къде са парите? ", попита Борисов, отговаряйки на въпрос на медиите.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР