„Ако бъдем принудени да защитим себе си или нашите съюзници,

...
„Ако бъдем принудени да защитим себе си или нашите съюзници,
Коментари Харесай

Тръмп нападна Иран, заплаши Корея с унищожение

„ Ако бъдем принудени да защитим себе си или нашите съдружници, няма да имаме различен избор, с изключение на тотално да унищожим Северна Корея”, съобщи американският президент Доналд Тръмп в първата си тирада пред Общото заседание на Организация на обединените нации.

Той акцентира, че „ Съединени американски щати имат голяма мощ и търпение” и се надява, че няма да се стигне до военно решение на казуса със севернокорейската нуклеарна стратегия.

Съединени американски щати втвърдиха тона, Тръмп се подиграва на Ким Чен Ун

Съединени американски щати отстъпи пред КНДР, Пхенян със опасност: Ще изпитате болежка

Когато Съединени американски щати изравни Северна Корея със земята

Тръмп назова водача на КНДР Ким Чен-ун: „ индивида ракета”, който е на „ самоубийствена задача за себе си и своя режим”.

Президентът на Съединени американски щати благодари на Русия и Китай за това, че са подкрепили новите наказания на Организация на обединените нации против Пхенян.

„ Време е нациите по света да се опълчват на един различен безразсъден режим, който свободно приказва за всеобщи убийства”, подлага на критика Тръмп държавното управление на Иран.

Той назова договорката за иранската нуклеарна стратегия „ една от най-лошите” в историята на Съединени американски щати.

Американският президент също по този начин акцентира, че са наложени тежки наказания на социалистическото държавно управление на Венецуела.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР