„Ако бъдем дисциплинирани, ако спазваме всички мерки и не се

...
„Ако бъдем дисциплинирани, ако спазваме всички мерки и не се
Коментари Харесай

Борисов показа важни СНИМКИ, свързани с коронавируса

„ Ако бъдем дисциплинирани, в случай че съблюдаваме всички ограничения и не се поддаваме на суматохата - ще се оправим с предизвикването на ковид “, това написа преди минути министър председателят Бойко Борисов.

БЛИЦ напомня, че по-рано през днешния ден той бе в Габрово, където постави защитна маска на лицето и ревизира по какъв начин протича направата на специфични защитни костюми .

Именно там министър-председателят сподели по какъв начин ще преборим ковид .

„ Българите имат съображение да се гордеят със своята промишленост, която по впечатляващ метод съумя да реорганизира работата си и да стартира да създава нужните защитни дрехи.

Има огромна нужда и от респираторни уреди. У нас има няколко хиляди апарати, като сме платили и спомагателни бройки. Както тези наши дейности, по този начин и всички останали са напълно съобразени с рекомендациите на лекарите от Националния действен щаб. Експертите ни споделят, а ние изпълняваме.

Ето за какво съм сюрпризиран от думите на президента Румен Радев, който откогато има ковид у нас някъде беше липсващ “, показа Борисов.

Освен това министър председателят разгласява и забавни фотоси от фабриката, която посетиха дружно с шефа на ВМА проф. Венцислав Мутафчийски.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!


























Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР