Ако бъде съставено правителство, то ще бъде еднодневка, резултат на

...
Ако бъде съставено правителство, то ще бъде еднодневка, резултат на
Коментари Харесай

Ако бъде съставено правителство, то ще бъде еднодневка

Ако бъде формирано държавно управление, то ще бъде еднодневка, резултат на голям честен компромис сред сътрудници, които между тях се назоваха " мутри ". Такъв кабинет няма да бъде учреден на правила. Това разяснява за " Твоят ден " по NOVA NEWS водачът на " Изправи се, България " Мая Манолова.

По думите ѝ цените на горивата и инфлацията са измежду най-големите проблеми. " Решението е таван на цените на главните хранителни артикули. 710 лв. минимална работна заплата са 515 лв. действително влезнали в джоба, което значи апетит при растящите цени. 50-60% от популацията са енергийно небогати. Предложението за пределна цена на горивата е наше, поддържам го ", уточни тя.

Според нея за 12 години " Лукойл " даже не е бил принуден да внася налози. " Пълна проверка би трябвало да се направи, само че няма да е дело на този парламент. Политическа партия демонстрираха двоен стандарт - съветски газ не може, само че нефт - да. Сега се чудим дали след август ще имаме газ ", сподели още Манолова.

Относно предварителни избори Манолова акцентира, че нейната партия е изрядна, с подадени документи в точния момент. " Отдавна водим диалози с други обществени обединения за съставяне на обща платформа, която да предложи отбрана на българските семейства. Сред целите ни е лев надолу за литър бензин и дизел, таван на цените съществени хранителни артикули, таван на битовите сметки за енергийно бедните, както и минимална работна заплата равна на издръжката от 1220 лв.. Също по този начин привършване с работещите небогати и същинско преизчисляване на пенсиите на база осигурителния приход 2020 година или 2021 година ", показа тя.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР