Ако бъде осъден по делото за държавна измяна бившият президент

...
Ако бъде осъден по делото за държавна измяна бившият президент
Коментари Харесай

Украйна ще създаде екип от рода на Мосад за залавянето на Янукович

Ако бъде наказан по делото за държавна измяна някогашният президент на Украйна Виктор Янукович, той би трябвало да бъде доведен в страната от особено поделение. Това съобщи прокурорът по делото Руслан Кравченко в телевизионно изявление.
" Правоохранителните органи би трябвало да създадат всичко, с цел да се извърши такова решение “, съобщи Кравченко, разяснявайки опцията за изговаряне на неоправдателна присъда по делото за държавна измяна против Янукович. За да се извърши това съгласно прокурора има нужда „ от основаването на поделение от рода на Мосад, да вземем за пример, с цел да обхванат командосите на територията на Руската федерация и да го доведат в Украйна “.
Кравченко напомни, че обвиняването желае за някогашния държавен глава присъда от 15 години, добавя БГНЕС.
Прокурорът посочи, че при подаване на тъжба против правосъдното решение, Европейският съд по правата на индивида, " няма да има правото да анулира нашата присъда, той може единствено да уточни нарушение на правата. "
Срещу Янукович има повдигнати три обвинявания: за държавна измяна; за подкрепяне на умишлени дейности, осъществени за смяна на границите на територията и държавните граници на Украйна; подкрепяне за водене на нападателна война.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР