Ако бъде дадено съгласие за присъединяването на Македония към ЕС,

...
Ако бъде дадено съгласие за присъединяването на Македония към ЕС,
Коментари Харесай

Искрен Веселинов: Във вторник сме готови с документ за Македония

Ако бъде обещано единодушие за присъединението на Македония към Европейски Съюз, то да бъде под изискване. Това изискване ще бъде обвързвано с ясно осъществяване на контракта за добросъседство, а точно привършване на работата на смесената комисия. Когато завърши работата, тогава ще стартират действителните договаряния. Това заяви в студиото на предаването " Денят онлайн с Наделина Анева " Искрен Веселинов, съпредседател на парламентарната група на Оперативна програма.
  ``
реклама
Условието е разумно, разясни той. " Имаме такива прецеденти, имало е да вземем за пример спор за границите, сред страна член и страна кандидат-член. Когато приключат разногласията, стартира преговорният развой, сходна би трябвало да е и българската позиция. "
 
Във вторник Красимир Каракачанов ще показа публично създадения документ. Това което чакаме е историческа истина, тя не предстои на разбор, тя е ясно установима по документите, за които приказваме.
 
Не може да написа, че Гоце Делчев е Българин и в това време да споделят той се е натягал на Екзархията и надали не се е борил за българско поданство. Европа ще изчака участието на Македония, до момента в който си приказват, ние не желаеме да пречим на техния диалог. Или ще бъдат бъдат бързи справедливи, ще признаят цялостната историческа истина, която извира от всеки един документ за тази ера или дано продължат с говоренето, а пък ще видят Европа през " Крив макарон ".
 
Ние желаеме Македония да бъде част от Европейски Съюз, желаем да бъдем в един съюз с Македония, да няма граници сред нас, както и с Албания, не инцидентно се сложи въпросът Албания да бъде включена в процеса, тъй като по този метод кулоар № 8 придобива своя политически смисъл. 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар: