Ако бъдат признати за виновни по всички повдигнати им обвинения

...
Ако бъдат признати за виновни по всички повдигнати им обвинения
Коментари Харесай

Изглеждат Като Перфектното Семейство! Тези Родители Са Най-Големите Изроди, Които Можете Да Си Представите! Извършвали Са Немислимото!

Ако бъдат приети за отговорни по всички повдигнати им обвинявания в мъчение, малтретиране и нелегално отнемане от независимост на деца и възрастни хора, всеки от двамата ще получи сред 94 години и пожизнен затвор, заяви прокурорът от калифорнийския окръг Ривърсайд Майк Хестрин, представен от Франс прес и Българска телеграфна агенция.

Двамата обвинени обаче се явиха през вчерашния ден следобяд пред съд в град Ривърсайд и пледираха почтени. Следващото им явяване пред съда ще бъде на 23 февруари.

57-годишният Дейвид Търпин и 49-годишната му брачна половинка Луиз бяха задържани в неделя в град Перис, на 110 км югоизточно от Лос Анджелис, откакто една от дъщерите им съумя да избяга от къщата и повика полиция.

Родителите са изтезавали години наред децата си, на възраст сред 2 и 29 години. Държали са ги дотам недохранени, че им е спрял растежът и са получили увреждания на нервната система.
Понякога са ги оковавали с вериги за леглата им месеци наред, без да ги пускат до тоалетната и без да им дават да се къпят повече от един път в годината, сподели прокурорът.

Оказва се, че Дейвид Алън Търпин е имал позволение от щата Калифорния да управлява частно учебно заведение в дома на фамилията. В учебното заведение имало по шестима възпитаници годишно, в класовете от 6-ти до 12-и. Търпин е посочен като негов шеф, показва The New York Times.

Съсед на фамилията споделя, че семейство Търпин са известни с това, че в никакъв случай не се демонстрират на улицата. Мъжът един-единствен път е виждал Дейвид Търпин, само че в никакъв случай децата му.

Семейство Търпин още през 2011 година е подало документи в съда, съгласно които имали сред 100 и 500 000 $ задължения. По това време Дейвид Търпин е работил като инженер в компания в областта на защитата и е изкарвал 140 хиляди $ годишно.
Tags: ОЩЕ СКАНДАЛИИНТРИГИЛЮТИ ЧУШКИАФЕРИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР