Ако аз утре реша и извикам 500 или 1000 да

...
Ако аз утре реша и извикам 500 или 1000 да
Коментари Харесай

Ицо Хазарта избухна срещу „Възраждане“: Шепа нещастни фашисти

Ако аз на следващия ден реша и извикам 500 или 1000 да влязат нелегално в Народното събрание, не е ли вярно господин основният прокурор да ми изиска моя депутатски имунитет, попита депутатът от Политическа партия
„ В тази зала има доста положителни експерти, професори по медицина, както и доста положителни адвокати. Имам един елементарен въпрос: Ако аз на следващия ден реша и извикам 500 или 1000 от хората, които са дали своят вот и им кажа „ Елате да влезете нелегално в Народното събрание, елате да поблъскате служители на реда “, ще ви платя рейсовете и може и да ви дам по 40 лв., не е ли вярно господин основният прокурор да ми изиска моя депутатски имунитет, да бъда съден и да ме вкарат в пандиза? Въпросът ми е елементарен - Дали в закона написа, че той важи единствено за мен или и за шепа нещастни фашисти? Това съобщи Христо Петров, по-известен като Ицо Хазарта, народен представител от ПГ на „ Продължаваме промяната “.

Реакцията му идва в отговор на декларацията на „ Възраждане “, която беше прочетена от парламентарната естрада по-рано през днешния ден.

„ Ще създадем една правна информация, дали може да предприемем сходни дейности, допускам това се чака от мен “, съобщи от своя страна зам.-председателят на Народното събрание Кристиан Вигенин.

Именно той през вчерашния ден бе единственият от управлението на Народното събрание, който беше в постройката на Народното събрание, когато част от протестиращите влязоха за диалози с политиците.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР