Ако аз управлявах България, нямаше да се краде. Откакто ни

...
Ако аз управлявах България, нямаше да се краде. Откакто ни
Коментари Харесай

Радев: Ако аз управлявах България, нямаше да се краде


„ Ако аз управлявах България, нямаше да се краде. Откакто ни ръководи господин Борисов смъртността пораства, а България се стопи с 600 000 души “. Това съобщи президентът Румен Радев в отговор на журналистически въпрос в гр. Елин Пелин, където организира среща с кмета Ивайло Симеонов и посети новаторска компания, профилирана в производството на слънчеви технологии.

„ Нека Ви припомня, че от дълго време снех доверие от този кабинет. От години моля да се пресекат корупционните схеми, които през днешния ден неудържимо изплуват на повърхността “, акцентира президентът.

Румен Радев, уточни че е недостойно да се присвояват достиженията на българските медици за справяне с коронавируса. „ При толкоз доста социолози, политолози, публицисти, наети да възпяват министър-председателя, не виждам смисъл самичък да се хвали “, разяснява още президентът.

В отговор на въпрос за провеждащите се митинги в столицата, президентът уточни, че българите отстояват своите права със законни средства и органите на реда би трябвало да почитат техните права. „ Недопустимо е да се събират персонални данни на спокойно протестиращи жители “, акцентира още президентът.

 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР