Ако Арсенал спечели титлата във Висшата лига този сезон, това

...
Ако Арсенал спечели титлата във Висшата лига този сезон, това
Коментари Харесай

Защо спечелването на Арсенал във Висшата лига ще бъде толкова голям шок, колкото успехът на Лестър от титлата

Ако Арсенал завоюва купата във Висшата лига този сезон, това ще бъде толкоз огромен потрес, колкото когато Лестър Сити беше коронован за първенец.

Сега, преди почитателите на " артилеристите " да се смутят по какъв начин мога да сравня едно от най-големите имена на британския футбол с клуб, пристигнал от нищото, с цел да сътвори едно от огромните приказни достижения на актуалната игра, позволете ми да обясня по какъв начин би трябвало да го одобряват като комплимент, който желая да бъде.

Нека бъдем почтени, умните пари при започване на сезона бяха Манчестър Сити и Ливърпул да възобновят борбата си за доминация на върха на таблицата.

Когато Арсенал загуби от Фулъм в навечерието на Нова година, множеството хора отвън Емирейтс смятаха, че тимът на Микел Артета ще се върне в групата, борейки се за класиране в Шампионската лига, до момента в който Сити и Ливърпул направиха два коня конкуренция за купата. Всеки път, когато гледах листата с мачовете, си мислех: „ Това може да е седмицата, в която губят точки “.

Точно както пре...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР