Ако американският президент Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен

...
Ако американският президент Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен
Коментари Харесай

В никоя европейска страна Тръмп не би спечелил преизбиране, освен може би в Полша, показва анкета

Ако американският президент Доналд Тръмп  Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 година в нюйоркския беше претендент на избори в Европа, той не би имал съвсем никакъв късмет за победа и би спечелил едвам към 17 % от гласовете, демонстрира изследване, представено от ДПА.

Според допитването на фондация "Бертелсман " противникът на Тръмп на президентските избори в Съединени американски щати - демократът Джо Байдън, би спечелил към 45 % от гласовете в Европа.

Близо 38 % от жителите на Европейския съюз не биха подкрепили никой от претендентите, в случай че гласоподаваха тази година, сочи анкетата, в която са взели участие 13 808 души от всички страни членки на общността през септември.

Социологическите данни са разнообразни в обособените страни. Полша е единствената страна, в която Тръмп е пред Байдън - съотношението сред двамата е 38 против 30 %.

Около 77 % от поляците считат, че демокрацията в Съединени американски щати работи добре.

В Европа 51 % от интервюираните са на мнение, че демокрацията в Съединени американски щати не действа както би трябвало.

Според изследването обаче Америка продължава мощно да изпреварва Китай като значим сътрудник, отбелязва Българска телеграфна агенция.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР