Ако 2018 се отнасяше към вас като към работен кон,

...
Ако 2018 се отнасяше към вас като към работен кон,
Коментари Харесай

Годишен хороскоп 2019: РИБИ

Ако 2018 се отнасяше към вас като към работен кон, то през 2019-та най-сетне ще видите плодовете на труда си, Риби!

Юпитер, вашата кариерна планета, е в Стрелец и вашият 10-ти дом на обществено състояние и почести до началото на декември.
На 7 март Уран ще се измъкне от втория ви дом на финансите и ще влезе във вашата трета къща за връзка. Може да сте забелязали, че управлението на разноските ви беше малко предизвикателство през последните седем години. Вече сте овладели този интервал от живота си и ще можете да се движите напред към разцвет.

Планетата, която прави смяната, в този момент ще ви помоли да настройките метода, по който говорите, пишете и пътувате.

КАРИЕРА

Юпитер, вашата персонална планета на кариерата, се промъкна в пламенния Стрелец в края на 2018 година Сега, откакто се откри, той ще прекара 2019-та, с цел да ви помогне да получите признанието, което заслужавате!

Не оставяйте светлината на прожекторите да ви замае и дръжте краката си крепко стъпили на земята, Риби. Затъмненията на 2019 година ще ви оказват помощ да намерите ентусиазъм - изключително тези две лунни, които се движат по пътя ви, защото луната ръководи вашето възприятие за творчество.

Когато Уран влезе в третия ви дом на другарство, може да откриете, че старите способи на връзка не ви служат, както в миналото са работили. Време е да намерите нов канал!

ЛЮБОВ

Независимо дали сте обвързани или не, в любовният ви живот ще има малко изненади тази година. Седмият ви дом на връзките няма да бъде хазаин на доста планети, като се изключи бързия Меркурий. Пратеникът планета е държател на любовта, тъй че в случай че се чувствате отвън играта тази година, тези моменти евентуално ще съответстват с ретроградните интервали на Меркурий, които ще се появят на следните дати: 5 март до 28, юли От 7 до 31 и от 31 октомври до 20 ноември.

Ако се притеснявате да объркате нещо, ограничете известията и sms-ите и се концентрирайте върху диалозите лице в лице. Вие губите тези значими невербални сигнали, когато другия човек не е пред вас. Тази процедура ще спомогне за понижаване на злоупотребите и ще ви изведе на открито!

ВИЖТЕ ВСИЧКИ ХОРОСКОПИ ТУК:

ГОДИШЕН ХОРОСКОП 2019: ОВЕН

ГОДИШЕН ХОРОСКОП 2019: ТЕЛЕЦ

ГОДИШЕН ХОРОСКОП 2019: БЛИЗНАЦИ

ГОДИШЕН ХОРОСКОП 2019: РАК

ГОДИШЕН ХОРОСКОП 2019: ЛЪВ

ГОДИШЕН ХОРОСКОП 2019: ДЕВА

ГОДИШЕН ХОРОСКОП 2019: ВЕЗНИ

ГОДИШЕН ХОРОСКОП 2019: СКОРПИОН

ГОДИШЕН ХОРОСКОП 2019: СТРЕЛЕЦ

Източник: jenite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР