Акнето е неприятен козметичен проблем, който притеснява значителен процент от

...
Акнето е неприятен козметичен проблем, който притеснява значителен процент от
Коментари Харесай

Пъпките в различни части на тялото разкриват скрити здравословни проблеми. Вижте ги

Акнето е противен козметичен проблем, който тормози забележителен % от подрастващите и значително възрастни. Страдащите от акне са подготвени да тестват всички вероятни козметични артикули върху кожата си, с цел да намерят решение или най-малко облекчение на казуса си.

Понякога не осъзнаваме, че акнето може да сочи прикрит здравословен проблем, който в случай че бъде диагностициран и решен, ще докара и до изчистване на проблематичната кожа. Пъпките в разнообразни елементи на тялото и лицето имат директна връзка със болести на вътрешни органи и сочат друго здравословно страдалчество. Вижте къде са вашите и проверете здравето си, с цел да изчистите и кожата си.
Преборете черните точки с тези натурални средства
Черните точки са един от най-популярните кожни проблеми, с които се сблъскват най-вече хора със смесена и мазна кожа. Предлагаме ви дом...
Прочети повече
Пъпки по брадичката

Ако акнето е главно под устните ви, проверете храносмилателната си система. Различни бактериални инфекции, проблеми с храносмилането, колит, гастрит и други болести на стомашно-чревния тракт водят до струпване на отрови, недобро храносмилане и довеждат до като акне на брадата ви.

Пъпките в тази част на лицето и по челюстта ви могат да сочат и хормонални проблеми. Консултирайте се с ендокринолог и гинеколог кои хормони да изследвате и потърсете с лекаря причина за пъпките. Акнето може да бъде и признак на синдрома на поликистозните яйчници, на високи равнища на мъжки хормони в женското тяло.

Стресът също постоянно се демонстрира като пъпки по брадичката. Намерете метод да релаксирате, да се отпускате и да се справяте със напрежението, с цел да се радвате на чисто лице.

Пъпки по челото
10 метода да избегнем маскнето
С новия ковид и носенето на противовирусни маски приемането на акне в резултат на това се трансформира в действителен проблем. Той важи...
Прочети повече
Акнето в тази част също може да сочи проблем с храносмилането, само че най-много консумация на прекалено много захар, мазнини и нездравословни храни. Ако измененията диетата си, ще прочистите доста по-бързо кожата си. Челото е директно обвързвано и с нервната система. Тревогите и терзанията водят до обостряне на акнето на челото ви. Ако акнето се спуска сред веждите, проверете далака си. Проблемите с този орган постоянно се отразяват точно на лицето ви. Пъпките на челото могат да сочат и проблеми със скалпа на главата – прекомерно лоен, себорея и други.

Акне по носа

Пъпките ви подсказват да ревизирате сърдечносъдовата система и да коригирате метода си на хранене.

Акне по бузите

И тук е забъркана храносмилателната система, само че е значимо да ревизирате и по какъв начин работи черният ви дроб. Пъпките по бузите постоянно са сигнал за скрити чернодробни проблеми.
Пребори акнето с натурални средства!
Може да наподобява, че казусът с акнето визира единствено младежите, само че над 70% от популацията сред 11 и 30 години се борят с казуса с...
Прочети повече
Пъпки по шията и врата

Проверете по какъв начин работят надбъбречните ви жлези. Хормоните и проблемите с тях постоянно водят до пъпки в тази част на тялото. Не носете известно време поло блузи или ризи с високи яки, както и вратовръзки, в случай че сте мъж, с цел да позволите на кожата да диша и да се възвърне.

Пъпки по корема

Това е извънредно рядко събитие, защото кожата в тази част на тялото ви съвсем няма мастни жлези. Проверете допустимо най-бързо кръвната си захар, в случай че забележете, че акнето е тази част на тялото ви.

Акне на гърба
Как да се оправим с пъпките по гърба или деколтето
Акнето е заболяване, което визира освен кожата на лицето, само че и други елементи на тялото, най-често гърба. Причината за грозните пъпки по...
Прочети повече
Пъпките в тази част на тялото подсказват систематични и съществени неточности в диетата ви, които водят до храносмилателни проблеми. Преустановете потреблението на млечни, пържени храни и такива, които съдържат огромни количества въглехидрати, не носете тесни горни облекла и позволете на кожата си да диша, непокривана от коса в тази част.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР