Акашови записи, теоретична физика и древни артефакти се преплитат в

...
Акашови записи, теоретична физика и древни артефакти се преплитат в
Коментари Харесай

Мистерията се заплита в новия епизод на уеб сериала „Канага“

Акашови записи, теоретична физика и антични артефакти се преплитат в новия епизод на един от най-номинираните международни уеб сериали „ Канага “. Теоретичният физик Мардин разкрива, че сънищата, които го завладяват може би са портал към осведомителни полета и не са толкоз нереални. Пред какви провокации ще се изправи героят, гледайте във.

Действието в новия епизод на „ Канага “ връща почитателите на уеб продукции 33 години обратно във времето , описвайки тайнствен случай с загадъчен мъж от сънищата на Мардин. Междувременно пресата оповестява за покрит екип археолози. Кой е раненият пътешественик, който бълнува на античен шумерски в болница, изумен от мълния, вижте първо във.
 Канага NOVA
В наши дни Мардин се вслушва в сънищата си и открива лист с имена на съзвездия, останало в остарялата пишеща машина на татко му. Завъртайки остарелия глобус в кабинета му в поредността на записаните съзвездия, физикът задейства ключалката на скришен сейф, съхраняващ чудноват артефакт.

В памет на майка си и вярвайки на интуицията й, физикът взема решение да отпътува за Мадрид, където има опция да се срещне с може би последния човек, видял татко му жив преди повече от 30 години.-->

Има ли орис, пред кого се откриват Акашовите записи, действително ли е чувството ни за време, не пропускайте да наблюдавате в новия епизод на „ Канага “ единствено във.

Може да следите „ Канага “ всяка сряда във.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР