Академията за филмови изкуства и науки премести за по-рано заседанието

...
Академията за филмови изкуства и науки премести за по-рано заседанието
Коментари Харесай

Академията заседава извънредно по казуса с Уил Смит

Академията за кино изкуства и науки реалокира за по-рано съвещанието си, на което да разиска вероятните наказания за Уил Смит, откакто той удари пестник на Крис Рок по време церемонията по връчването на Оскарите. Така делегатите ще заседават в петък, вместо на 18 април.

Смит се отдръпна от Академията предходната седмица и сподели, че ще одобри следствията, заяви Ройтерс. След като Смит подаде оставка, Академията към този момент не би трябвало да следва законово наставления график, с цел да прегледа случая.
 Кървавото езеро във Вилнюс (ВИДЕО) 7 апр 2022 | Водата в езерото покрай съветското посолство в литовската столица Вилнюс беше оцветена в яркочервен цвят...
„ В интерес на всички участващи е случаят да бъде прегледан и казусът позволен в точния момент “, сподели президентът на Академията за кино изкуства и науки Дейвид Рубин в писмо до членовете.

Възможните санкции за държанието на Уил Смит са изключването му от бъдещи награди или присъединяване в церемонии по награждаването с премия " Оскар ". Истинските наказания обаче ще дойдат от филмовите компании, които към този момент отхвърлят филми с присъединяване на Смит, даже към този момент да са били снимани.

Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР